- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Most mások számára egy kis csöpögős rész következik...
Tegnap érzelgős napunk volt. Folyton öleltük és csókoltuk egymást. Suttogtunk egymásnak szerelems szavakat, és nem győztünk hálát adni a sorsnak egymásért és a gyermekeinkért. Szerelmes vagyok még mindig. Másképpen, mint az elején. Nem lángolón, hanem örök parázslón, de vhogy mégis mélyebben. Páran értitek, mit érzek. Sokan pedig meg fogjátok érezni, remélem. Csodálatos.
Aztán mondott Kedvesem vmit, ami meglepett, de boldogsággal töltött el. Elteszem emlékbe, és a fejemben lévő post itok egyikére.
Kreatívkodtam ma. A fősulis lányoknak megígértem, hogy gyártok egy honlapot. Vmi egyszerűt, aztán, ha beletanulok a programba, akkor díszitgetek rajta. Biztos nem olyan bonyolult, de rá kell még jönnöm. Szerencsére Páromra mindig számíthatok, segít, ha elakadok. Egy része már kész, holnap folytatom a többit. Aztán közben is jutnak eszembe ötletek, mert az elején azt sem tudtam, hogy álljak neki.
Réka verekszik. Nem tetszik ez nekem. Borkát püföli mindig, ha ad okot rá, ha nem. De az esetek többségében csak úgy odasuhint. Kézfogás, magyarázkodás, nem szabad, csúnya dolog.. stb. Meglátom, mi lesz belőle.
Aktív témák
- Diablo IV
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- YouTube
- Linux kezdőknek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest