Aktív témák

• ladybug

őstag

Bár szerencsémre 11 előtt felébredt tegnap, és evett is, ennek ellenlre 2 körül már jelezte, hogy éhes. Gyors szopi után azonban egy huncutkodós fél óra következett, amikor is a mi kisebbik Drágánk nem akart visszaaludni, helyette inkább a kacsáit nézegette. Gondoltam, hadd csinálja, én meg visszafeküdtem aludni. Na, de ez a kacsanézegetés csak15 percig volt érdekes, utána pityergésbe fogott Rékus, mert má unta magát, de visszapihenni még nem akart. Én meg olyan hulla fáradt voltam, hogy néhány perc ki is esett ebből a hajnali afférból.
    Aztán fél 6-kor is felébredt, de már nem aludt vissza. Tanulság: tessék csak fárasztani, ás nem hagyni aludni 8 órakor.

Ma volt tanácsadás. A hosszát nem mérték meg Rékának, a súlyát viszont igen: 4.71 kg. Nem sokat hízott a legutóbbi alkalom óta. Az oltásunk viszont elmaradt, mert nem érkezett meg az oltóanyag. Épp panaszkodott a védőnő, hogy amióta az új oltási rendszer van, azóta sokkal több visszaigazolást kérnek az oltóanyag mennyiségéről, mint előtte. És folyton egyezkdeni akar az ÁNTSZ, hogy nem szükséges ennyi oltóanyag ide. Ráadásul sokszor késik a kért mennyiség is. Úgyhogy jövő héten ismét tanácsadás.
    Amikor Rékát vizsgálták Borka sírásban tört ki. Mivel Réka is sírt nagyon, így Borka meg volt róla győződve, hogy vmi fájdalom éri. Úgy kapaszkodott belém, mint egy kismajom, de így meg Rékust nem tudtam megvigasztalni, a közelébe férkőzni.

Ma kellemes napot töltöttünk együtt hármasban. Borkával szánkóztunk is egy óriásit. Nagyon élveztük mindketten.

Aktív témák