Aktív témák

• ladybug
    őstag

Bajom van. Csak úgy rámjött. És nem vmi miatt, magam sem tudom miért. És persze minden baj.

Baj, hogy nem tudok belebújni a papucsomba azzal a lendülettel, ahogy venném és mennék is. Baj, hogy a melltartó vállpántját nem tudom visszacsatolni. Baj, hogy nem jön rám a kedvenc nadrágom. Baj, hogy....Brahh. :((( Csak nyavalygok. Liba vagyok. Hagyjam már abba ezt a nyávogást, meg önsajnáltatást. Tessék körülnézni, mérlegelni, elfogadni és előre tekinteni, és persze cselekedni. Ok, így van. Ezt kell csinálni. :)

Azt hiszem egyébként Borka indította el nálam ezt a folyamatot. Délután ugyanis találkoztak az utcán a szomszéd kislánnyal, és azt beszélgették, hogy kihez menjenek át. Hozzánk-e vagy hozzájuk? Mire Borka rávágta, hogy hozzájuk. A kislány meg hozzánk jött volna. Mondom neki, akkor játszanak nálunk, utána majd átmennek. Erre Borka közli velem, hogy a kislány szobája sokkal jobb, meg a játékai is szuperebbek.

Először is, tudom, hogy ez egy titpikus gyerek megnyilvánulás. Csak az a szomorú számomra, hogy egyre többször hallom ezt a szájából. Tény, hogy nem kap meg mindent, amit szeretne, de fölöslegesnek is tartom. Így is túl sok játékuk van. Amire szüksége van, azt megvesszük neki, és nincs szűkében semminek. Ellentétben a szomszéd kislánnyal, akinek mindenből ezer db van, mindenből a legdrágáb és legmenőbb, és persze abból is több darab. Én ezzel nem tudok, és nem is akarok versenyezni, de elszomorít, hogy az, ami Borcsinak van sosem jó annyira, mint ezé a kislányé.

Minap megjegyezte, hogy a kislány öccse - egyidős Rékával - mennyire aranyos, és hogy elfogadná testvérnek. A kisfiú verekedős, folyton tépi és harapja a nővérét, és borzasztóan hisztis. Kérdem tőle, miért fogadnád el. Hát, mert ari. Aham, mondom, és közben biztos voltam benne, hogy ez a kijelentés nem is igazán ellenünk szólt, inkább a kislánynak akart imponálni. Csakhogy ez a nyalizás már kezd számomra eldurvulni, mert a másik pillanatban meg csúfolja a kislány Borcsit, és addig mondogalódik neki, amíg Borka nekimegy.

Ah, lehet, hogy már megint túl sokat agyalok... :(

[kép]

Találtunk egy földigilisztát. A lányok megbabonázva figyelték minden mozdulatát, amikor ásta le magát a földbe.

Borka megint fényképezett. Ez [link] a mai kedvenc.

Aktív témák