Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka tegnapi hisztije csak előszele volt a mostaninak. Olyan földhözcsapásokat és csapkodásokat produkált, hogy ihaj. Ha hozzászóltam, csapkodott a kezével, rugdosott felém a lábával, és éktelen hangon ordított. Kb 5 perc elteltével már nagyon elegem volt, mert egyre csak lovallata bele magát a hisztibe. Ezért fogtam, és betetttem a hidegzuhany alá. Üvöltött egy kicsit, aztán legnyugodtt, és utána már csak sírt. De a hiszti miatt még görcsben volt az egész teste. Megölelt, az ölembe ültettem, és megnyugtattam. Elég sokára csendesedett el a lélegzése, sokáig zihált még. De túl vagyunk az elsőn, és nagyon remélem, hogy tanult belőle.

A kiváltó ok egyébként a nem volt. Ugyanis nem hagytam, hogy kiöntözze a kádból a vizet. És többszöri figyelmeztetés után is csinálta. Ekkor elkértem tőle a poharat, amit odaadott, aztán belekezdett a műsorba.

A mai napunk egyébként nyugisan telt. Borcsit reggel elvittük oviba, aztán megvettem még a maradék húsvéti ajándékokat. Utána haza, mert nagyon közeledtek az esőfelhők. Végülis nem esett, de nagyon hideg lett. Ezért bent maradtunk egész délelőtt. Játszottunk, pakolódtunk.

Fél 12 felé megfőztem az ebédhez a tésztát, és közben Réka a karomban elaludt. Lefektettem, aztán Kedvesem is megérkezett ebédelni, majd Borkát és egyik csoporttársát hazahozta édesapám az oviból.

Borka teljesen fel volt spannolva. Beszélte megint a butaságokat, és nagyon eszetlenül viselkedett. A kislányt is zavarta már Borka viselkedése, ezért Rékával kezdett játszani. Az esztlenkedésnek többször is meglátta kárát Borcsi. Vagy elesett, vagy megütötte magát.

Fél 5 körül kimentünk az udvarra. Kedvesem is hazaérkezett. Ritka, ha ilyen korán hazajön. 6-ig kint maradtunk a lányokkal. Jöttek a kislányért is közben, és elhozta a szomszéd lány a kutyáját is játszani Mogyoróval.

Vacsiztunk, aztán fürdés. Réka hisztije, és 8 után alvás.

Aktív témák