Aktív témák

• ladybug
    őstag

Aggódom. Sony cicánk reggel óta nem jött haza. Többször hívtam, kerestem a nap folyamán is, de nem jött. Sosem csinált még ilyet. Nappal itthon szokott aludni órákat, és többször hazajön enni is, ha esetleg kint tartókodna. De ma még nem jött egyszer sem. :(
    Oh, jaj, remélem nem esett baja.

Reggel korán keltek a lányok. Fél 7 előtt sírt Réka, és Borka pedig felébredt rá. Kényelmesen felöltöztünk, megreggeliztünk, aztán Kedvesem elvitt minket oviba.Réka nagyon élvezte a kocsikázást, ki sem akart szállni az autóból.

Mentünk a kis dolgunkra. Bevásárlás, aztán haza. Szerencsére nem kellett főznöm, mert tegnapról maradt még ennivaló. Így Rékussal kint lehettünk az udvaron. Feldíszítettük a szilvafánkat húsvéti tojásfának, és készítettem a bejárati ajtó fölé is díszt. (Holnap majd lefényképezem, mert ma nem jutott rá idő.) Aztán bejöttünk. Levetkőztettem a kismanót, de mire végeztünk elaludt ülve. Lefektettem. Fél 3-kor ébredt fel.

Borka az oviból hazaérve nem nagyon találta fel magát. Egy idő után viszont szépen játszogatott. Aztán kiment anyáékkal az udvarra. Mi is utánamentünk Rékával. A szomszéd kislánnyal játszott Borcsi, majd át is ment hozzájuk egy kis időre. Réka pedig anyáékkal ment be. Nekem pedig jutott időm arra, hogy kettesben Kedvesemmel elmenjünk megsétáltatni Mogyorót. Juj, de örült az a busaképű.

Hazafelé Borcsit is felszedtük, aztán játszogattunk. De egy idő után nyafogós és sírós lett mindkét gyermek. Lefürdettem őket, de mindig adódott vmi gond. 8-kor bepateroltam őket az ágyba, és aludtak is hamarosan, mint a bunda.

Mivel régen tettem be képeket, íme kettő. Hétfőn készültek.

[kép]
    Borka épít.

[kép]
    Réka mos.

[Szerkesztve]

Aktív témák