Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel nem aludtam jól. Szerencsére korán lefeküdtünk, de 3/4 1-kor Réka nagyon sírt. Persze testközelség kellett neki. Így úgy döntöttem, hogy Borka mellé lefekszünk, hisz elég nagy az ágya. De lassan már Rékusnak is kellene venni a kiságy helyett vmit.
    Szóval ott aludtam a lányokkal, de Réka többször is sírdogált, meg a kezem után kutakodott, mindketten nyugtalanul aludtunk.

Reggel pedig Borka ébredt nagyon korán. Izgatott volt a farsang miatt.(Képeket az óvónéni készített. Majd teszek be.) Bekapcsoltam neki egy mesét, én pedig kivonultam a konyhába, hogy elkészítsem a reggelit mindenkinek. Aztán Réka és Kedvesem is felkeltek, a nap pedig igazán elkezdődött.

Borkát vittük oviba, aztán bevásárlás. Majd az opt-ben tettem volna kísérletet, hogy ügyintézzek vmi apróságot, de miután 3/4 óra múlva sem kerültem sorra, és Réka is megunta az ottlétet, eljöttünk. Délután visszamentem, csak 10 percet kellett várnom. :)

Borka fáradtan, de boldogan tért haza az oviból. Játszott és mesét nézett. Réka pedig fél 3-ig aludt. Aztán kimentünk levegőzni. Hűvös volt, így bő fél óra elég is volt.

Játszottunk még kicsit, majd vacsi. Kedvesem is elég korán, 5-kor már itthon volt. Idejét sem tudom, mikor jött ilyen korán haza a munkából.

Fürdés után könyveket nézegettünk. Réka imádja az állatos könyveket. Annyit nézegettük már, hogy mostanra betéve tudja, mit mond a teve, zebra, ló, tehén, kakas, orrszarvú stb. Olyan aranyos, ahogy előadja magát. :)

Aktív témák