Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka hajnalban megint jött bújni, aztán aludt tovább, Réka pedig reggelig fel sem ébredt. Én is kipihentem így magam olyannyira, hogy fél 7-kor már felkeltem, és tettem-vettem a lakásban, hogy mire felkel a csapat készen legyen minden.

Miután Párom elment dolgozni, mi Zegre indultunk. Lányok és anyáék is jöttek. Őket kitettem a tecsónál, én meg mentem az APEH székházba. Gondoltam, hamar lezavarom az ügyet, aztán megyek én is vásárolgatni. Ehelyett 50 percet vártam, hogy sorra kerüljek. Majd amikor az ügyintézővel közöltem, hogy miért jöttem, ő nemes egyszerűséggel azt válaszolta, hogy ezt most nem tudja elintézni, majd kipostázza. Rendben. Ok. Akkor miért is jöttem be, és nem küldtem el én is postán? Ahh. Nem mérgelődöm...

Persze anyáék végeztek, mire odaértem én is, így legalább indulhattunk is haza.
    Itthon nekiveselkedtem rögtön az ebédkészítésnek. A gyorsaság kedvéért pizzát sütöttem.

Délután elmentünk Borkával vásárolni pár dolgot, amíg Réka aludt. Holnap lesz édesapa születésnapja, és vmi apróságot szerettem volna venni neki. Sikerült is találnom.

Játszottunk estig, aztán fürdés és alvás. Réka nehezen aludt el, Borkát pedig pillanatok alatt elnyomta az álom.

Javulunk. Boldogan jelentem ki. Ma már nem jött rám köhögési roham, és Réka is határozottan jobban van. Szegény Kedvesem nem javul, de remélem, ha odafigyelönk mostantól kezdve az étkezésére, akkor fog.

Aktív témák