Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma reggel korán keltem, hogy az áramszünet előtt még kimosson a mosógépem. Volt egy megérzésem, hogy nem akkor lesz vége az áramkimaradásnak, mint ahogy mondták. És igazam lett. A 9-13 óráig időtartam helyett 9-15 óráig tartott az árammentesség. Petsze ez azt jelentette, hogy semmit nem tudtam csinálni. Mindegy a vasalás és a takarítás megvárnak.

Lánykáink is jól aludtak, végre. Borka megint ment oviba, de vhogy nehezen találja meg a helyét ma közösségben. Ezt a nagy változást eltart egy darabig, mire feldolgozza a kis lelke.

Réka szinte egész nap nyűgös, nyafogós, sírós volt. 2x hasmenése volt, valószínűleg ez okozta a nyugtalanságát.
    A délutáni alvás alatt elmentünk itthonról. Vettünk még linóleumot, neoncsövet a konyhába és a gyerekek szobájába függönyt.
    Aztán elmentünk Sipiért a vonatállomásra, majd haza.

Lányok nagyon örültek neki, teljesen felspannolták magukat, nehezen nyugodtak csak meg. Sírtak vagy nevettek, köztes állapot nem volt. Most alszanak, mint a bunda. Rájuk is fér.

Boldog vagyok, és nyugodt. Kellemes érzés, hogy vendégünk van a saját 4 falunk között. Borocskázunk, beszélgetünk. Szép este ez.

Aktív témák