Aktív témák

• ladybug
    őstag

Délutánra szörnyen nyűgösek lettek a lányok. Réka is csak ide-oda nyüglődött.
    Borkához jött játszani egy másik utcabeli kislány, akivel együtt úsztak a tanfolyamon. Előbb kimentünk vele biciklizni, és persze jött a szomszéd kislány is, akit nem lehet levakarni sem. Állandóan jött utánuk, és mikor megeredt az eső, persze evidens volt neki is, hogy bejön játszani. Alapvetően egész aranyosan eljátszottak, vita nem is volt. Aztán 1,5 óra benti játék után kimentünk az utcára biciklizni. Aztán 5 után hazaküldtem mindenkit.

Bementünk, összepakoltuk a csatateret, aztán Réka elaludt, Borkával pedig elmentünk ketten biciklizni. Juj, de hideg lett. Én meg egy pólóban és mezitláb indultam neki.

Rögtön ahogy hazaértünk mentünk is fürdeni. Borkát 8 előtt már lefektettem, mert teljesen használhatatlan volt. Sírt és nyafogott mindenért.

Réka 3/4 10-kor aludt el.

Ma tapasztaltam meg igazán, hogy mennyire kötődnek egymáshoz a lányaink. Együtt fürödtek, és Réka eldőlt a kádban, lebukott a víz alá, és amikor felemeltem prüszkölt, és kapkodott a levegő után. Borka annyira megijedt, hogy sírni kezdett, aztán amikor kicsit megnyugodott, akkor összeölelgette a hugát.

Aktív témák