Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma 8-ig aludtunk. Jaj, de jólesett, pedig így is nehezen tudtam csak kikászálódni az ágyból. Rékus kb fél óra múlva ébredt fel, így megint együtt reggelizhettünk. Aztán a tegnapi romok eltakarítása következett.
    Kis játék, majd Rékus elaludt. 1,5 óra múlva ébredt fel. Akkor felszedelőzködtünk és elmentünk Tibiékhez. Meghívtak minket ebédre.

Az ebéd nagyon finom volt. Köszönet érte Eszternek.
    Sajnos a szél nagyon fújt, emiatt ebéd után be is kellett mennünk a gyönyörű kertből a lakásba. Beszélgettünk, tv-ztünk, legoztunk. Jó volt így együtt.

4 körül hazaindultunk. Réka el is aludt. Borka is nagyon fáradt volt, de csak nézett bambán Szegényem maga elé. Itthon kicsit játszottunk, aztán 6 felé elvittük a kutyát sétálni. Borcsi biciklizett. Nagyon ügyes már, biztosan vezeti a kerékpárt. Árokba be- és kikerekezik, megfordul, megáll. Szóval nagyon jól belejött.

Borcsi ma korán ment aludni, fél 9-kor már durmolt. Réka 8 előtt aludt el, gondoltam, most megint lesz egy este, amikor korábban fekszenek le a lányok. Hát nem felébrdt akkor, mikor a nővére elaludt? Dehogynem... De fáradt volt a kis Nyavalyás, visszaaludni viszont nem tudott. És semmi nem kötötte le. Fél 10-kor sikerült elaltatnom. Most csend van, én meg hullafáradt vagyok.
    Megyek is az ágyba.

Aktív témák