Aktív témák

• ladybug

őstag

Utálom. Ááááá. Megírtam a fél napot, és véletlenül rossz gombot nyomtam meg. És most kezdhetem újra. :O

Ma megtörtént az első sétánk. Réka nyugodtan aludt a kocsiban, Borka meg úgy toligálta, mintha rallys autót vezetne. Teszteteli a hugát rendesen, de Réka eddig még bírja a strapát. A kimozdulás inkább nekem jelentett problémát. Nagy naívan azt hittem, hogy már jó rá vmelyik régebbi nadrágom. Sajnos a harmadik sikertelen próbálkozás után feladtam, és belebújtam a kismamanadrágomba. A hasam az, ami miatt nem tudtam felvenni őket, a csípőm már visszaállt az eredeti méretére.

A sebem elkezdett gennyesen váladékozni. Megijedtem kissé, de dokim megnyugtatott, hogy előfordul ez. Sebfertőtlenítő oldat használatát javasolta, de ha jövő hétig nem javulna, akkor menjek el hozzá. Remélem javulni fog.

Mivel a tegnapi vásárlásból kimaradtam, ma a tejet és még pár dolgot elmentünk megvenni a Pennybe. Vettünk hamburgerhusit is, és olyan csudafinom hamburgert készítettem vacsira, hogy degeszre ettük magunkat. Csak Réka ne érezze meg a tejen a hagymaízt. Mert azt muszáj volt ennem. Nagyon szeretem.

Megyek is lefeküdni. Fáradt vagyok. Jó éjt mindenkinek.

Aktív témák