Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

De jót aludtam reggelig. Persze, telhetetlen voltam, és aludtam volna még. Réka 5-kor ébredt fel. Szopizott, és aludt is fél 8-ig az ágyunkban.
    Borka viszont ma 6-kor felébredt. Odabújt közénk, de nem tudott visszaaludni, és felkelt játszani.
    Reggeli után összeszedelőzködtünk, és elmentünk a doktornőhöz. Réka sokat javult, már csak kisebb szuszogás hallatszik, de már alig kell vmit szednünk. A biztonság kedvéért Borkát is megvizsgálta, de ő is rendben van.
    Amikor kijöttünk Réka nagyon sírt. Ilyenkor van ugyanis az alvásideje, és ez az orvosi látogatás miatt eltolódott. Felöltöztettem Rékát, betettem a babakocsiba. Sírt szegényem, de hát Borkának is segítenem kellett a kabátfelvételben, meg én is felöltöztem. (Különben sem szeretek kapkodni miatta, mert neki is tudomásul kell vennie, hogy nem csak ő van egyedül.) Erre odamegy egy idősebb nő a kocsihoz, felemeli a féket, és ide-oda toligálja a váróban a kocsinkat a gyermekkel. Magyarázgat neki, és meséli nekem, hogy mit csináljak, hogy a gyerek ne sírjon. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit mondott, mert felháborítónak és tolakodónak találtam a viselkedését. Így igyekeztem gyorsan felöltözni, és egy köszönés után el is viharoztunk.

Itthon pedig vártak a húsvéti előkészületek. A sonka már majdnem megfőtt mire hazaértünk. Megfőztem a tojásokat is, megfestettem őket. Sütöttem 3 óriási fonott kalácsot. És még ebéd is készült. Délután pedig egy kis pihenés. Aminek most lett vége, mert Borka felébredt. Réka viszont most aludt el.

Aktív témák