Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csao! A gondom az, hogy van egy erősítom, amit én építettem! A suliban lett kipróbálva, ott a hangkártyakimenetről volt meghajtva! asszem az is vmi integrált vmi volt...
Hazahoztam, igaz, rég nem próbáltam, és moszt, amikor tettem rá hangfalakat, és bedugtam a line outba, mélységesen megdöbbentem... Búgott, mint atom...
Nemtudom mitol lehet ez, vkinek vmi tippje? egyebkent azon gondolkodom atcipelem, es megprobalom a masik gepen...
De addig is, ha vkinek volt mar ilyen tapasztalata, plz valaszoljon, irja meg sikerult-e megoldania ezt a problemat! kösz előre is! Csao!
Egyebkent integralt 6 csatornas hangkartyam van... vmi AC '97-es. Többet nemtudok rola - mer integralt VIA 3059 audio contoller, AC kodek: ALC 650!
Csás!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest