- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
kicsit off:
föld hurok
én is küzdöttem vele:
gép össze kötve tv vel és erölködövel
erölködöd tv vel és géppel
tv gépel és erölködövel
szal egy aranyos kis háromszög
és bugot:(
forditgattam a a konektorban a táp kábeleket valamejet javult(ugynevezett warm szál )
de nem szünt meg
mignem egy véletlen folytán:
gép be volt kapcs és erölköd is épp zenét halgattam és vége letta play listnek winampban, és nem volt bekapcsolva a repeat
szal maradt a bugás magában 1/3 hangerőn
a tvt mattatam ép,ami nem volt bekapcsolva csak be volt dugva 220,antena,erölködö,és gépbe
kihuztam az antenna csatlakozot hogy el tudjam forditani
és hirtelen kus lett!!!
kiderült a hiba okozoja:
a kábel tv nálunk sokfele van osztva, és az tv jel erősítőnek a tápja, nem földelt
az érdekeség az hogy az erősitőm ugyna ebbe az antenna háloba van kötve ezen jön a rádió
és ha be van dugva ha nem az nem bug
de ha a tvt csak hozá érintem az antenához,vagy csak megfogom,és össze van kötve az erősítővel,akkor bug
on:
néz utána te is hátha nálad is ilyesmi áll fent
én ugy orvosoltam hogy kihuztam az antennát:D
és kerestem füldelt tápot az erősítőhöz amit 7 végén tervezek bekötni(de lehet ez nem lesz elég és az erősítőt is cserélnem kell egy komolyabra) -
batmanism
csendes tag
Megpróbálom, köszi! Neked meg minden jót és sok szerencsét fényképezőhöz! Szerintem tényleg nem érdemes minoltázni, inkább ha vna jó áron canon ( innen powershot a40 magazinok szerint is szuper, 2 megapixele ellenére kitűnő a képe, bár nemtom, kapható-e még ), nikon v. olympus, azt vegyél! Csá
-
batmanism
csendes tag
Meg lehet tartani 10x-es zoomnál is, persze ideális fényviszonyok mellett. Estére marad az állvány. Egyébként óriási képeket lehet küldeni vele, a zoom egyszerűen hihetetlen! xd tényleg drága, de profi egy dolog, ez lesz a jövő digitális adathordozója szerintem. Genius-nál meg az az érdekes, hogyha pl rákötöm erősítőre tv-t és dvd-t akkor nem búg, csakha számítógép is csatlakozik. Sőt, egyszer számítógép mellett sem búgott, szóval érdekes!
-
batmanism
csendes tag
Én nyáron vettem digit ( olympus c-740, istenkirály cucc ), és én is vacciláltam darabig minoltán, konkrétan s414en, de mindenki lebeszélt. Állítólag Minolta nem túl jó digitálisban. Úgy emlékszem még talán indexen szólták le rendesen ( digicamben ) őket, és főleg a ''boldog tulajok''. Nagyon sokat fogyaszt pl, és eléggé romlandó termék. A c-740et viszont igen ajánlom, kábé 2500 képet csináltam vele eddig és perfekt a cucc.
-
batmanism
csendes tag
Azért köszi. Ha még mindig vacillálsz az aláírásodban szereplő minolták között, én egyiket sem ajánlom, de kettő közül akkor már inkább az s414. A számgép-erősítő kábel amúgy pótolható? Az erősítőbe egy kör alakú, tüskés téma megy be, gépbe meg a szokásos 3db kisjack. Húgaimnak múltkor már sikerült elferdíteni a tüskéket.
Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest