- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #69659 üzenetére
Nem tettem le a bios frissitesrol, mondjuk csak nem akkora gyoker a dell support, hogy rosszabb lesz a frissitessel... De biost sose frissitettem meg.
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
ti frissítenétek azért bios-t, hogy bekapcsoláskor a logo teljesen középen legyen?
kb eezt fixálja az új bios
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #69639 üzenetére
Bocs, 146 volt elotte. aszittem valamiert hirtelen, hogy facelift.
Ja, szal 147-ese van, csaj, allandoan szar. Persze nem altalanositok, de pl amikor autot vettem, belefert volna arban az alfa gt, amit az egyik legszebb autonak tartok, de nem mertem vallalni, pedig nagyon vesztik az arukat. -
Magnum_
nagyúr
beújítottam egy kotta, fóliás Dell Latitude E6230-at innen a PH-ról. i5, 8gb, SSD. boot idő ca. 15-16mp.
bill.világítás, ami nekem tök új, de amúgy is nagyon jó a bill), 58wh-s akksi. remélem, ez most legalább két évig jó lesz. ÉS remélem, hogy kedden elviszik a másik laptopom... -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #69576 üzenetére
nekem szerencsére megvannak azok a dievrek, amik kellenek, bár ez kellene a fekete számlap miatt, mert olyan nincs (illetve van, de nem hétköznapi viselet)
-
Magnum_
nagyúr
elő is keresem
meg is van. Elszinezodestol nem kell megijedni, boven jok ezek. De csak ugye iranyba szabad huzni (szaliranyba), majd megmutatom. Penteken ugye volt szo az orakrol, de a kek citizenemen is athuzogattam a csatot (ahol erintkezik az asztallal) es szep lett.
Annyi, hogy ha van valamelyik szijon fenyesebb resz, az ugyanugy matt lesz, mint a tobbi resz. Egyebkent volt egy wannabe rolex Parnisom (cool vette meg, aztan tovann is passzolta), azon a szij belso resze fenyes volt, direkt megcsinaltam ezekkel, hogy matt legyen, mert ugy tul csiricsare volt, bar biztos fura ezt olvasni a penteken kitargyalt bikolor szinu casio utan)
-
Magnum_
nagyúr
sajna, az állapotuk miatt zsebpénz lenne. azt még bejátszahtod, hogy a fém szíjakat (a tokokat nem) ilyen kocka alakú körömpolírozóval, ami a műkörmösök használnak (a legfinomabbal persze) "felpolírozod a szíjakat), elég szépen eltűnteti a karcokat (tudok adni ilyet, ha gondolod, én is poliroztam már fel szijat és szép lett, karcmentesen adtam el az órát) 2-3-4k óránként
-
Magnum_
nagyúr
edigiben jó áron volt az arany szinü dulasimes P8Lite, elugrottam venni TL-nek, aztán két évre meg oldva a baja, a mostani Huawei-e megmakkant.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #69540 üzenetére
Szerintem is nagyon klassz film
-
Magnum_
nagyúr
Reggel mar hivtak is a cipi miatt. Mondtam, hogy ne tokoljunk a futarral, az egyik boltjukba beugrom hazafele, olcsobb is. Oke. Hozzacsaptam meg egy bőr(!!!) ovet 1500-ert.
Ja es kaptam egy igeretet, hogy probalnak ugyanilyet hozni vilagos barnaban nekem, hasonlo aron (mert amim van, mar nem szalonkepes)
-
Magnum_
nagyúr
Ma kiosztott az egyik fogatlan mancika, hogy nem tudok fogalmazni. Mondtam, hogy ez a jogi szakzsargon. Erre mondta, hogy a jogaszok nem tudnak fogalmazni. Nyilvan nem alltam bele... De nyilvan belealltam volna
-
Magnum_
nagyúr
Amugy ert valamelyikotok a kesekhez?
-
Magnum_
nagyúr
Szep napot kivanok minden t. Forumtarsnak!
Mar banya.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #69463 üzenetére
egyébként én se kapcsolom ki, csak lehajtom a fedelet :-)
bandus: ez az egész borravalósdi tul.képp egy elkúrt dolog, annak ellenére, hogy én adok borravalót (nem külön a pincérnek, ahogy írtam, hanem hozzácsapok a számlához).
de tul.képp én se kapok a jó munkámért borravalót (jó, nyilván el sem fogadhatnám
), de érted. vaan fizetése a pincérnek is, a fodrásznak is, a körmösnek is (az alkalmazottnak).
a vállalkozó meg ritkán ad számlát :-)))) -
Magnum_
nagyúr
miért nem tudom beállítani a w10-en a Chrome-ot alapértelmezett böngészőnek??? miért nem engedi a winfos?
megvan, trükkös volt a kis Bé.
-
Magnum_
nagyúr
Telepul az ssd.
Kivancsi vagyok, mennyi ido alatt gurul fel.
Earl: igaz, valoban ennyire menok.
De a 90es evek usa rapje se volt kreativabb, de az megis zseni volt
Tegbap este YT-oztam, warren g meg down low mai napig adja. -
Magnum_
nagyúr
Akcios (2k) a kedvenc boltomban (bestbyte) a Genius 6005 wireless eger. #csakmondom
Erdekelne valakit egy 2honapos, hibatlan, folias, hazai garis, papiros, dobozos, folias, 3hatlapos Xiaomi Redmi Note 2?
Visszamennek 5"-ra... :-(
-
Magnum_
nagyúr
'Gelt!
Indulok a banyaba.kep.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tomcsi23 #69369 üzenetére
lehet.
sőt, új bírói gyakorlatok már a munkaidőben céges gépről küldött magánlevelezéseket se nagyon védik. visszaélni nem lehet vele, de azt pont igazolja, hogy a munkavállaló nem a munkával foglalkozik munkaidőben, céges infrastruktúra segítségével. jó példa egyébként mai a DeD féle telefonos megoldás.előző munkahelyem óta már a PH!ra se lépek be céges környezetben, csak teló.
amúgy te is utánanézhetsz ám ilyeneknek, nem vagy messze a tűztől
sutszi: az volt a szándék, hogy kapok egy normál gépet (HP 8460p nem rossz), amit tudok használni magáncélra is, az ultrám meg mehet anyunak a Dellje helyett. mert van haver olyan nagy IT cégnél 8aki egyéként minket is kiszolgál), aki tudja használni magáncélra a céges lapost. ebből indultam ki, persze rosszul.
közben készül a Win10 telepítőm, megrendeltem az SSD-t a SSD/HDD hibrid helyett.
-
Magnum_
nagyúr
Ja! Hetfon jon a ceges laptop.magancelu hasznalat kilove, kulon engedellyel otthon bongeszes, de semmi mas, meg egy ingyenes kepszerkeszto program se lehet fent
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #69359 üzenetére
Ne basz. Nem annyi, hogy csaó onreszt kell fizetned, ha a hibadbol tortenik valami? Meg az Mt. Is ezt mondja: A kártérítés mértéke nem haladhatja meg a munkavállaló négyhavi távolléti díjának összegét. Szándékos vagy súlyosan gondatlan károkozás esetén a teljes kárt kell megtéríteni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #69345 üzenetére
Nekem teher volt azt vezetni. Nem azert, mert nem tudok, hanem a felesleges felelosseg miatt. Viszont bent vagyok mar 8oraja, lassan lelepek <szemet eltakaros kismajom hangulatjel>
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #69334 üzenetére
Ez jo!
Melak: mar 2012ota ott vagy?
Targyalas megvolt, szerepem volt, ebed megvolt, jo volt.
Azt mar latom, hogy ki kin szeretne felemelkedni es annyira vicces nezni ezeket a mindenhol szokasos vergodeseketBementem a teakonyhaba vizert es hangosan nyomatjak, hogy "bambul, magaban rohog es nem csinalja a munkajat". Olyan mondta ezt, aki latvanyosan jol erzi itt magat
-
Magnum_
nagyúr
Kaptam egy meghivott egy ma reggeli targyalasra. Hogy mirol, milyen temaban, azt nem tudom.. Minek is.
-
Magnum_
nagyúr
Mōrgēnstōpē
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #69257 üzenetére
mi???
nem jött létre az adásvétel. Megbeszéltük, hogy mikor érkezem, házhoz. 10perccel előbb érkeztem, hívom, foglalt... írtam neki itt, hogy megjöttem, de foglalt. hívtam újra, kicsengett, nem vette fel. Írtam sms-t, hogy megjöttem a cuccért. Utána hívom, elutasít. Próbálkoztam még párszor, elutasított..
Nincs már kivel nem érdemes üzletelni topik? Én kapnék azért bant, mert kiírnám, hogy ezzel a büdös kis Gé-vel nem érdemes?
Hírdetés jelentése opció?
persze azóta már belépett ide.. többször :-))) -
Magnum_
nagyúr
Melyik topikban lehet most jelezni a NEM ajanlott eladokat?
Epp most autoztam el feleslegesen 10km-t.A pirospontok kb semmit nem ernek... :-(
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #69240 üzenetére
Ok, persze
Tim, tenyleg. Csak mar sajna nem arra mozgok. De a kedvenc automosom mogott van egy aldi vagy lidi. Ha lidi, akkor hazafele (pont arra megyek) beugrom.
melyiket hozzam el neked?
Meg mindog nem tudok mobilrol kepet feltolteni ide..
Tim: foto, skillek, vegzettseg (kozepsuli nem kell), eddig munkak (akar description is), szerintem praktikus a tel.szam es email cim is, egy ido utan elkezdenek majd felvenni hr-esek, akik figyelnek (engem amugy kerestek mar meg onnan).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #69236 üzenetére
Polarizalt lencse ennyiert? Koszi, keresem
Meg ia van, tudod, itt minden nonel vannak akcios ujsagok, harman ugrottak, hogy tessek, itt a "lidis".
Valid, megnezzuk!
Nekem 2db Inkognito van (barna/es fekete), de TL-nek kell barna
#40 nem tetszik neki egyik sem, de az nem baj, gyenge a kepzeloereje. Most gondolom, hol a dzarban van " lidi" a kozelemben, mert beke terre nem kivankozom.
-
Magnum_
nagyúr
Thx BradaZ. 3x850,- Ft osszegre fizetesi megbizas elinditva.
-
Magnum_
nagyúr
Fiug!
Sehol sem talaltam valid infot area, hogy a laptopom sata3-as, vagy csak sata2-es? Ha sata2-es, DE sata3-as ssd-t veszek bele, az mukodni fog a sata2-n elerheto legnagyobb teljesitmennyel, igaz?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Cigi kozben hallottam: most hogy mondjam el a petinek, hogy jon a robi meg a pál es atmegyunk egyutt tomihoz? Tomi a volt pasim, pállal dugtam, robi meg bejon!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest