- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Posta temahoz: feladtam egy cegnek a kozhiteles cegkivonat szerint szekhelycimere egy levelet. Fiz.felsz. olyan cim Bp-en, ami letezik, durvan belvarosi, konkretan a vak is megtalalja. Cim nem azonosithato jelzessel jott vissza (nem elkoltozott, nem cimzett ismeretlen, nem nem kereste...). Termeszetesen veletlenul sem gondolok arra, hogy a kezbesitovel megdumalta a tarsasag. Kenytelen vagyok torvenyessegi felugyeleti eljarast kezdemenyezni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #77360 üzenetére
ha a banknál van általad aláírt példány (amin esetleg meg van említve, hogy átvetted a másodpéldányt
ennek abból a szempontból van jelentősége, hogy megkapta a kellő tájékoztatást, vagy megtévesztő tájékoztatást NEM kapott.[link]
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #77345 üzenetére
Nekem nem. De vezetni valamennyire megtanultam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Baaraanz #77330 üzenetére
Azaz, ez objektiv felelosseg korebe tartozik, hacsak nem bizonyitja ketseget kizaroan, hogy adott idoben nem o vezette a gepjarmuvelt, pl elloptak es feljelentes, amit fent irtam, vagy mondjuk a gepjarmu elidegenitese meg a szab.sert. elott.
Tim: ne szeressel panaszt tenni, hanem tedd meg
Amugy ma panasznap van? Murdi is hivott ma ilyesmi miatt.
-
Magnum_
nagyúr
én nem érzem annyira validnek. nem próbáltam még, ismerősöm se, és valóban nem kötelezhető senki sem az önvádra, meg a hozzátartozó elleni tanúvallomásra, DE ha nem az üzembentartó volt az elkövető, akkor viszont nyilatkoznia kellene, hogy ki vezette adott időben a járművet, most aszondja, felesége pl., de nem tesz rá terhelő vallomást, de attól még hivatalból meg kellene indulnia az eljárásnak a feleség ellen, attól függetlenül, hogy hozzátartozó ellen nem tesz terhelő vallomást, és ezzel párhuzamosan már megtörténik a hatóság félrevezetése, vagy rosszabb esetben hamis tanúzás, mert az oké, hogy maga és hozzátartozó ellen terhelő vallomást nem tesz, de valamilyen vallomást tesz, pl azt, hogy nem ő vezette, holott de, ha megnevezni a személyt nem tudja, mert hogy valaki akkor arra az időre ellopta, jogosulatlanul birtokba vette de aztán utána megint ő tudta használni, az úgy nem életszerű, vagy kellett volna feljelentést tennie, de az meg nincs.. ügyes kérdés egyébként, utána fogok járni, de szerintem nem áll meg.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #77309 üzenetére
igazából nem vontam párhuzamot, mert nem lehet. Egyik autó garis és motorgenerál nagy kiadás, arra reagáltam, amit.
majd lentebb írtam egy haveromnak egy sztorit a gari időn túli gariztatásra.
-
Magnum_
nagyúr
én mondjuk ezért a szakadásért pereskedtem volna. I.r. a szakszervíz, aki töltögeti a szervízkönyvet, II. rendben perbe hívnám a hazai forgalmazót (nem a gyárat, külföldre nem szívesen pereskednék for obvious reasons), mert az mi, hogy nem rendeltetésszerűen? minden átvizsgálás, szervizelés a szakszervizben zajlott, pecsételtek, nem?
tudod a jetta most 4,5éves (kicsit több). januárban (gari lejárta után) szétesett hátul két biztonsági övcsat. az ugye annyira nem fanki. illetve apám szerint a takarítónő bafta szét, mondjuk el is hiszem, de külsérelmi nyom nem volt. szal fene tudja. megcsináltatni 160k. mondtam apunak, hogy vállalja el a szervíz gariban.
bazz, elvállalták, respekt. val.szeg csak a régi kapcsolat miatt.DeF: szarok hát. egyrészt azért, amit írsz, hogy csak pakolják az autókba a sok ki nem használt szar opciót, másrészt a downsizing miatt. a negyedét nem használom ki a cuccoknak, amik az uj autóban vannak... ahogy már korábban írtam és erre jó példa volt az előző, szívó 1.6os autó: szervó-klima-elektromos ablak. mi más kell még? jó, sok légzsák, persze, de ennyi. nincs felesleges hibafaktor.
-
Magnum_
nagyúr
Hos vagyok. Bejottem a banyaba tok betegen.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #77240 üzenetére
én is hívtam Qrut pénteken, hogy nem a véda, hanem a hídon lévő manuális 3lábú csekkolja-e a mobilozást (amúgy pont Qru üzenetét olvastam, hogy bafná meg
), de mobillal - még - nincs para. de ne mobilozzá vezetés közben. tudom, nekem sem kellene.
Balatont kipróbáltam, meg is fáztam, most az életemért küzdök.
Balaton felvidék Nemzeti Park csodás, de még csak egy részét néztem meg (Fekete István emlékhely). Persze bejutni a töltésen normál autóval nem ajánlott (de saját autó a kötelező), anyukáméval mentem, azt kevésbé sajnáljuk, de azon az úton még azt is sajnáltam. Még a nyáron meg fogom látogatni a bivaly-rezervátumot is.
more infos: bfnp.hu - highly recommended.Def:
amugy a kitiltás egy büntetési nem és adott településről, vagy az ország meghatározott részéről egy személy kitiltható
-
Magnum_
nagyúr
Minden erettsegizonek ES azt kovetoen tovabbtanulonak mondom (aki nem tanul tovabb, azt nem erinti): az erettsegi vizsga picsafust. Ezt en mar akkor is ereztem. Elmegy a user tovabntanulni, egy kollokviumra (nem szigorlat) tobbet kell tanulni, mint a teljes erettsegi cumora. Szoval stay cool.
-
Magnum_
nagyúr
Senki nem ert semmit, de mindenki ert mindent.
-
Magnum_
nagyúr
Az egyik kollegano stilusaban kivanok nektek 'jo reggelt kedveskáim'-ot!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #77084 üzenetére
pont, hogy abból K jól megélnék
az a C terv....
-
Magnum_
nagyúr
Hidd el, biztos nem lenne kevesebb, mint itt. Komolyan mondom. Egyebkent tenyleg unom a behajtast, fogyasztovedelem, adatvedelem es compliance fele huz a szivem. Ha ceges kornyezetben kell dolgozni. Most epp. Najo, egy ideje. Meg van egy B tervem, ami A lenne, ha nem lenne pofatlanul keves penz benne.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #77077 üzenetére
Tudom, persze. Te megteheted. Bar ha igazan meno lennel, akkor valaki menedzselne az oldalad mint XY-nak Zzs
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #77072 üzenetére
Nalunk muszaj a bonusz. De amugy kb 1havira jon ki. (+van 13.havi) Mert szar a fizu. Najo, a szakertoknek K jo, de ahhoz bandusnak kell lenni es nincs sok, mancika viszont rengeteg van, azok meg betanitott munkasok. Az a par konkurencia, ami van, elvitt mar jo par embert tobb loveert.
Tim: az meg mimaradt, hogy a helyi panaszkezelesi vezetovel mar osszeugrottam parszor, mert nem tudja, mi a dolga. Bar ez itt kb default. Es ugye sajnos nalam sok panasz kot ki.
-
Magnum_
nagyúr
Pontosan igy ment ez a regi helyemen is, CC forward to complaint handling, oszt en begyujtottem az inputot, megvalaszoltam es persze 'kivizsgaltam' a hibat es nagyon felhivtam a tarsosztalyt, hogy tartozkodjon a phassagtol. Aztan masnap egyel tobb ugyanolyan panasz jott. Ennyi.
Najo, azert mast is csinaltam. Pl jartam PBT-re, meg MNB-hez. Az hianyzik.
Ellenben most -nem vicc-minden fuckin napra jut egy fontoskodo meetingem, van, hogy ketto, es a 90%-nak tenyleg semmi ertelme.
Viszont -talan epp ezert- nagyon rugalmas celkituzest kaptam (pont a het elejen, ez a bonusz alapja ugye), ami tul.kepp semmilyen terhet nem tesz ram (ilyen van benne, hogy napi jogi tamogatas kollegaknak, meg csokkentsem a peres allomanyt, de az ugye leirassal is megteheto), szal azert ez respekt. Csaxaralove
Amugy mennek hozzatok erre a pozira. Csak mondom.
Cool: en se nezem 5x. Instara amugy elobb felmegyek
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #77060 üzenetére
Kepet, azonnal!
Mi a baj a kupakkal? Szerintem bizronsagosabb konstruki.Dedelgettem olyan almokat ora ugyben, hogy egy megkimelt Omega Seamaster 300M (tudod, pierce brosnan's choice from 1995) majd osszel (hasznaltan ofc), de tekintettel arra, hogy az audi arabol lett szignifikansan magasabb erteku (es jobb) autom, igy ezt az almot atstrukturaltam a a 35-40. Szuletesnapomra azzal, hogy addigra befutott munkavallalo leszek fasza bonusszal (hehe), de kineztem szingapuri baratainknal egy szep szajkot, amire ugyan a bobban riszalo golddiggerek nem buknak, de aze' nem rossz. Es 120dodo.
Cool, az Isten aldjon meg. Aki nem hasznal fcukbookot, az nem is letezik. (Hozzateszem, en aztan alig hasznalok, de van)
Tim: befut a panasz, tovabbitd a panaszkezelesre, stb?
-
Magnum_
nagyúr
Tudom, azert linkeltem
Vettem a lapot, hogy nem otthon vagy, segito szandek you know.Def: en szep feketet vettem arany szinu felirattal, ami sukar es kupakkal es nem kicsusztathato nyelvvel.
De egy haveromnal van, aki bszik visszaadni. Szal lehet, hogy lesz uj rendelesem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #77038 üzenetére
nemérdekel
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #77035 üzenetére
homár blog jó lesz? vagy a FB oldalukra?
-
Magnum_
nagyúr
sracok. Az oke, hogy lehet charge-olni, ha hibas a bankjegy. De most egy cukraszdaban kihasznaltak az onhibambol bodult (nagyon enyhe szokvanyos reszegseg) allapotomat es szakadt 2.000-est kaptam vissza. Amit kesobb vettem eszre. Gondoltam, ellovom egy bkv automataba, veszek egy bkv jegyet, barmikor kellhet. De 1.650ft helyett 1.500ft-ot kaptam vissza. A gep lehetett hibas, vagy a bkv automata is hasonlo jogosultsaggal es a hibas bankjegyet felismero szenzorra es szoftverrel rendelkezik?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #77011 üzenetére
Apam kocsijaban van visszagurulas gatlo. Nagyon praktikus dolog, de o is kuplung-gazzal tartja meg, mondta is, h meg nem bizik az elektronikaban, de majd megszokja.
Ja es lefulladtam vele es rgton ujraindult magatol (startstop), attol megijedtem. Nem tudta, hog van benne. A visszagurulas gatlot sem -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #76985 üzenetére
Nekem is igy volt. Bementem makkosban hetfon, majd mondtak, hogy szerdan varnak.
-
-
Magnum_
nagyúr
MI megyunk autot mosni. Huszti uti moso valaki?
-
Magnum_
nagyúr
Tegnap idoben elaludtam, de azert nehezen (igaz, lelkesen) keltem (az automosas miatt, ami tudjatok, hogy egyebkent is sikertelen volt, de az ido miatt most okafogyott), DE azert varom a nap veget, alszom egyet delutan.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #76887 üzenetére
Ennyike.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #76885 üzenetére
Nem
A GÉPjarművem gepi eromeghajtasat gondoltam kicsit megpucuniSutszi: majd ird meg, ha beszerezted.
Ezeken jo rom szokott lenni gyarilag? -
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt kinalok. Fog ma esni?
Az idojarasjelzokben nem bizom.Tomcsi: illene, meg most reggel
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #76835 üzenetére
Dehogynem.
-
Magnum_
nagyúr
a Linken lesz egy 21mp-es videó, ahol Voksán Virág a fociEB esélyeket latolgatja. Kötelező!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #76807 üzenetére
Na, Macko, nem kell felreerteni, velemenyt kerdeztem, azt a velemenyt nem igazan ereztem relevansnak, ellenben a tobbivel, kivetelesen akkor meg te is tudtal erdemben hozzaszolni.
De ugy latom, miattad maradnom kell a parketta/b20/ablakfolia kerdeskornel, bar abba is meprobalnal belekotni.
-
Magnum_
nagyúr
Akkor legyen jovo het elejen egy sorozes valahol, vagy ne legyen?
Nem eroszak a disznotor, de irjatok mar valamit. Par valasz mar erkezett, de tobbiek? -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #76803 üzenetére
Pedig tuti talalnal erre fotumot, max a nlcafen...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Baaraanz #76797 üzenetére
Omfg#2
Az idoskoruak szellemi es egeszsegi leepulese egyebkent egy nagyon-nagyon regota ismert problema, amely egyebkent eleg sok csaladot erint.
Neked kedvezve irhattam volna ugy is, hogy altalanossagban erdekel egy kerdesdben a velemenyetek. De felesleges.
Viszont remelemy hogy konzekvens vagy es ezt a mondatot beirod minden nap a nőügyek topikba is. Meg meg ugy 1000masik helyre csak itt a PH-n.
Nem inkabb az a nem menő, amit te csinalsz? -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #76794 üzenetére
Macko, jah, valid
Baranz: omfg.
-
Magnum_
nagyúr
Mōrgenfjœrd
-
Magnum_
nagyúr
én nem vagyok orvos, de a gyanúm (lehet, hogy K nagy phasság) a demencia.
Idősek otthona lenne a tuti, mivel ott minden megvan, ami kell, ráadásul ott JÓ körülmények vannak, tudom, been there done that. És ez megelőzhetné az elfekvőt. Finoman jeleztem TL-nek, hogy beszélje át anyukájával, mi az az elfekvő (ő is egészségügyben dolgozik és ma mondta TL-nek, hogy ha a héten nem lesz valami, akkor nem kizárt az elfekvő sem a nagypapa esetében. TL így nem fogja fel még. ami a legrosszabb szcenárióval ugye ott lesz a nagymama, akinek azért meg kellene oldani a helyzetét. vagy nem.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest