Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Muzsika tv, kacorferi.
-
Magnum_
nagyúr
Oooo gyerekek, megkonnyeztem a karate kis véget.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #85227 üzenetére
Dettó ugyanez. Csak most kezdődött. Röntgen jövő hétfőn, ha nem javulok. Kenetet levették. Adták ilyen kanalas gecit, amit étkezés előtt nyeljek le, helyi érzéstelenítő. Semmit se ér, ellenben oklendezem. + Antibiotikum + algopyrin + tamtum verde + valami szopogatos, ami mentolos, de eddig szintén nem használt.
Ja és sztem estére belazasodok, már érzem a tüneteket.
Meg akarok halni. -
Magnum_
nagyúr
minimum egy hét betegszabi. o yeah.
-
Magnum_
nagyúr
Murci tuti megbánta már, hogy annó elmentek Parizsba.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #85073 üzenetére
Na baz
-
Magnum_
nagyúr
Srácok. Az a baj, hogy nem értetek hozzá.
-
Magnum_
nagyúr
Gabn; a szereldmagadhoz jár a szerszám használat is és egy óra 2-4k.
-
Magnum_
nagyúr
Sincerys 16gb Toshiba microSD kell-e valakinek?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84966 üzenetére
most hjol lakik szegény?
-
Magnum_
nagyúr
Par eve elvitt egy ismerosom (te is taliztal mar vele) miskolcra bulizni. Mondom, bemegyek egy korert. 3db viszkikola+1korso sor. Mikyen viszkibol. Mondo. Jo a johny, ugyse erezzuk mar (en plane nem, amugy sem ertek hozza).
Aszondja a pultos: 1.000,-.
Mondom darabja? Nem, osszesen. -
Magnum_
nagyúr
Szentendreirol bogdanira kanyarodtam es kiugrott elottem szabalytalanul egy motoros es egy autos C. A C majdnem (max 5cm) belezuzott a motorosba. Szep napot mindenkinek es csak ovatosan az utakon.
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt.
Tomcsi: elinduljak? Erdemes meg?
Mercuci: nem kocsmaturazas lenne a cel
-
Magnum_
nagyúr
most, hogy megnéztük a dán filmtrilógiát, elgondolkodtunk TL-el, hogy tél vége felé kellene egy 2 éjszakás kirucc valami skandináv országba. Malmö picit olcsóbbnak tűnik Koppenhágánál és a repcsi jegy kettőnknek 32k lenne oda vissza.
Airbnb szállást néztem, kettőnknek 35k.
és akkor kéne költeni is. két éjszaka lenne 100k.
azért az nem kevés. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84880 üzenetére
az én szemcsim 9k vót.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84873 üzenetére
Hat en mit szivtam az elmult hetekben abban a markaszervizben, ahol elvileg jo kapcsolatom is volt????
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, ez a gyuszi tök hülye az ÉNB-ben. holnap néznem kell.
az előzetes felrobbantott. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84859 üzenetére
legközelebb - a saját érdekedben . ne írjál ki rendszámot public fórumra. a rendszámnak nincs személyiségi joga, de a rendszém mögött személyiségi jog állhat.
egyébként már sutszi is megírta tegnap, illetve megkérdezte, hogy km óra állást keresel, vagy állapotot? a választ már tudjuk, de akkor NE 16-17éves audi A6-osokat nézegess. hanem szalonauto.hu, fasza hitellel lehet most suzukit venni.
-
Magnum_
nagyúr
vilagosbarna szijjal
-
Magnum_
nagyúr
ma nekem is szar napom volt. a H&M rossz méretű zakót küldött.
-
Magnum_
nagyúr
Ceo hivatott, meg ket hettel ezekott kellett sos egy szerzodes velemenyezes, megadtam sos. Most mondja, hogy el sem olvasta, 3mondatban foglaljam ossze. 3mondatban osszefoglaltam, hogy szar. Ok, tultragyalva, viszlat. Ennyi. 5perc.
De megkerdeztek, hogy kerek e ceges telot. A sim kartyan gondolkozom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84806 üzenetére
A 2.4es szimpi.
Tudok majd ra elado hibatlan felniket jo gumikkal okos aron. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84801 üzenetére
1.8T meg rosszabb... 2.4szivo?
Macko: jah, borules hutes nelkul copo.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84774 üzenetére
Figy, mit varsz egy tizenX eves, boszme dizel autot, amit arra terveztek, hogy falja a km-eket?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #84677 üzenetére
Ott nem. De a nyugati utan jaszaiig tobbet is.
-
Magnum_
nagyúr
ma esti program: Kickboxer.Vengeance
remélem, mindenki tudja, mi ez és mindenkiben elindul valamiféle nosztalgia.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #84664 üzenetére
még mindig jobb annál a telefonhívásnál, hogy:
jónapot (jobb esetben mondják), megvan még?
meg.
mennyi a vége?
amennyi ki van írva.
de messziről mennénk.
ok.de ha meg szalon autó, akkor ne add el.
-
Magnum_
nagyúr
Sracok. Ma 13.00orakor estere nem negyzetneterenkent 20-30L esot igertek durrogassal???
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #84644 üzenetére
igazából nem. ő követett be. rákérdeztem az adott órára, majd mondtam, hogy sok. majd adott 40eur kedvezményt. mondtam, átgondolom. majd nem írtam. aztán ő, hogy nah? mondom, nem fér bele. aztán írta, hogy akkor 119. mondom nem oké, majd írta, hogy 109 a vége. mondom deal. de ez hetekig tartott, volt, hogy két hétig se volt üzenet váltás. de a legvége ár vasárnap délután alakult ki. hétfőn pedig már fel is adta.
-
Magnum_
nagyúr
Help! Hogy tudom eltuntetni androidon chromenal alul azt a baszt? Nem akarom, hogy rakerdezzen erre es nem latok lehetoseget kikapcsolni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #84626 üzenetére
En is szeretem a keket. Bar most pont eladtam.
De a kovetkezo ujra egy kek lesz.
En majd 40.szuletesnapomra lepem meg magam valamivel, ami tulmutat a okoskodason, sporolason.ha ugy alakulIgen, emlekszem a Pulsarra, szeritem 2014.novembere kornyeken beszelhettunk rola
december -
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #84621 üzenetére
Szingapuri olcsobb orarendelos helyeken is dragabb, mint itthon, hazai garival.
Ez mondjuk fura.most talaltam a dobozom aljan
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest