- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #92264 üzenetére
Nekem is az asus.
De vonzoEgyebkent tenyleg az. Kene a tablet feature meg a fhd ips kijelzo a kepszerkesztes miatt, de nem tudok panaszkodni az e6230-ra egyebkent.
De jovore nem kizart, hogy veszek egy ilyen hibridet, de sajnalnam a csodadellt.
Anyu is e6330-at kap karira. Az is bitang jo gep.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #92261 üzenetére
Dehogy sok, tudod, hogy milyen a gep. Meg mindog hibatlan.
Ajiba kitakaritom es paaztazom mx-4el frissen, ok?
Max ket reszletben fizeted ki :-))))Asus ux360 okos aron (egy baja van csak, nincs vil.bill)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #92256 üzenetére
Figy, mostantol ha van valami elado koser cuccom, elotte atdobom Neked privibe, mert Te birod a premiumot jo aron.
Ok? -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #92234 üzenetére
Stay cool, jonnek erte 1.5ora mulva.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #92231 üzenetére
Inhuvelygyulladas gyanus.
Sokat marokveronikazol, vagy potyogsz mobilon.
Diclac krem (kb 600ft), ejszakara beken, fasli ra, 1-2het alatt meggyogyul. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #92195 üzenetére
Nem lett. Ssd kellett helyette... De annak viasszahozna az arat :-))))
-
Magnum_
nagyúr
Tomcsi, en nem latom jogi akadalyat a ledes rendszam vilagistnak:
Rendszámtábla megvilágító lámpára vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
49. § (1) A hátsó redszámtáblát megvilágító lámpával fel kell szerelni — a trolibuszt kivéve — a gépjárművet, a mezőgazdasági vontatót és ezek pótkocsiját.
(2) A rendszámtáblát megvilágító lámpának a rendszámtáblát színtelen (fehér) fénnyel, teljes felületen, közelítőleg egyenletesen és olyan fényerővel kell megvilágítania, hogy az álló jármű rendszámát sötétben, tiszta időben legalább 20 méter távolságból el lehessen olvasni. A rendszámtáblát megvilágító lámpa hátrafelé fényt közvetlenül nem bocsáthat ki.
Rendszámtábla megvilágító lámpára vonatkozó további műszaki feltételek50. § (1) A gépkocsira és pótkocsijára csak jóváhagyási jellel ellátott rendszámtábla megvilágító lámpát szabad felszerelni.
(2) A rendszámtáblát megvilágító lámpa elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy e lámpa — külön bekapcsolás nélkül — a helyzetjelző lámpákkal együtt világítson. -
Magnum_
nagyúr
Erdekel valakit egy ilyen Samsonite hatitaska? Vadiuj, foliaban, cimkevel, sosem hasznalt.
15.000,- -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #92191 üzenetére
Nekem se hozott meg soha
-
Magnum_
nagyúr
Elsetaltam postara es azert G hideg van
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #92124 üzenetére
7UP
ez volt régen divat az apróknál.
-
Magnum_
nagyúr
Lengyel tf hegyek
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom a sok aggodo privatot, de egyesevel valaszolni keotelenseg.
Itt teszem meg. Megerkeztem krakkoba. Irany a szemkozti billiard szalon. -
Magnum_
nagyúr
Udv Berlinbol.
-
Magnum_
nagyúr
Gote morgi mindenkibe!
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Gőte.
Picit elaludtam, de kerlek, ne izguljatok, beertem, varom a reggelit.
-
Magnum_
nagyúr
valakinek van ilyen újfajta UPC-s modemje, amivel korábban játszott filmet vissza lehet nézni?
péntek óta van ez nálunk és elfelejtettem, hogy van hbo-m és most vissza akarnám nézni az aranyéletet, de nem játsza le, azt írja, hiba van...
másnál is előállt ez? -
Magnum_
nagyúr
válasz
fant0mi #91841 üzenetére
enyém annyira baba most, hogy tegnap még apám is csettintett (aki amúgy durvábban tolja az ipart nálam)
kitaláltam, hogy a típusazonos gumiszőnyeget NEM szilikonnal (tuggyukmé) fújom be, hanem műszerfal ápolóval (Mannol és matt hatású) és nagyon új így.
jó étvágyast!srácok, annyira várom a tavaszt a felnik/gumik miatt, hogy vágom a centit
viszont ha végre felkerülnek, akkor lesz egy gyors futóműállítás és olajcsere -
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #91781 üzenetére
I see.
Ha elolvastad volna (szerk: rendesen) a "vitaindito" hsz-em, akkor nem merulhetett volna fel ez a kerdes benned sem. Idealisabb korulmenyek kozott biztosan nem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #91775 üzenetére
Evvel?
Ezzel most semmit se erunk el, hogy bandus rossz helyre helyezi a fokuszt, te meg moge allsz, hogy hoppa, kapjuk el saint toket.Azert mutattam fel a kartyamat neki, hogy lassa, hogy egy helyen dolgozunk. Es nem nepnevelni akartam, de hatha lesz annyi esze legkozelebb, hogy meggondolja az indokolatlan kurvaanyazast.
De ezt leirtam.
Szoval akkor ha annyira igaza van bandusnak, de o nem tudja leirni, hogy ebben mi az en velt felsobbrendusegem, akkor haver, tied a palya, mehet az erveles, kivancsian varom.A meg nem koszont kavet pedig szivesen.
Ugye tudod, hogy ezzel csak azt tamasztottad ala, amit gondoltam? (Hogy nem volt gyerekszobad)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #91773 üzenetére
Jo, akkor ne is szolj.
Inkabb koszond meg azt a kurva kavet, amit kaptal es azota is elfelejtettel.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #91759 üzenetére
Nalunk mondjuk boven van hely mindegyik konyhaban.
Bandus: nem errol van szo, hanem arrol, hogy te azt allitottad, hogy en a velt felsobbrendusegemet probaltam ezzel kifejezni es nagyon rosszul gondolod.
Es eszre kellett mar venned, hogy nem csak nekem tetszik, amikor ilyen kinyilatkozasokat teszel, alaptalanul. Nem csak en jeleztem mar neked, hogy visszabb kellene venned.Btw ha a ceom anyazna es nem ismerne meg, neki is felmutatnam hasonlo szituban.
-
Magnum_
nagyúr
Az a baj, hogy nem stimmel veled valami belul.
Nem a felsobbrendusegemet akartam erzekeltetni vele. Azt gondolom, pont annyira jol le is irtam, hogy ne ezt olvasd ki belole.Viszont mit szolnal hozza, ha egymast ignoralnank itt a forumon? Nincs harag, nincs feszko, de egymas hsz-eire NE reagaljunk. Meg tudod allni? Mert ha igen, akkor szerintem vagjunk bele, mielott meg maskepp reagalok, csak a jo viszonyunkra tekintettel, mint ket, felsobbrendu ur. Deal?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fant0mi #91730 üzenetére
En is gyorsan leleptem.
Spez, hozzank celebeket (kettot!) is hivtak.
Mar nem voltam ott, de irtak, hogy a kedvenc kolleganom, mindkettovel baratkozott.
A celebek nevet nem irom le. De mindketto 35koruli, B-kat., Pont neki valo.
De mivel a ferje is a cegnel dolgozik (de nem volt jelen), tuti orulninfog, amikor visszahallja -
Magnum_
nagyúr
Elobb eljottem az ossznepi karacsonyozas miatt, elottem 1perccel allt ki a parkolobol egy szerelo dedikalt ceges furgonnal. Araszolunk a szentendrein, diszkreten kitettem az indexem, hogy majd savot valtok, valaki ugyis beenged. Mellettem volt ez a szerelo es szepen artikulalva mondta, hogy "nem engedlek be, a kurva anyad). Erre finoman megmutattam neki a kartyam, lesapadt es lehuzta az ablakot, hogy nem ugy gondolta. Mondtam, hogy tudom, hogy sosem ugy gondoljatok, de nem tudhatod, hogy a munkahelyeden milyen poziciot tolt be az, akit lekurvaanyazol, attol meg, hogy nem ceges autoval maszkalok. De tenyleg nem ugy gondolta es menjek be ele...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
tomcsi23 #91688 üzenetére
baaaaaz, el kellett volna kérnem a használtakat
amúgy korán elaludtam.
de a jövő hetem nagyon kemény lesz. szerdán 8-17-ig tréning, utána repülök, éjfél előtt nem érek a szállodába, másnap 8-17.00ig meeting, éjfél előtt nem érek haza és péntek reggel már területen kezdek 7.30 előtt.
szuper lesz. -
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt. En is beertem a banyaba
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #91662 üzenetére
Ehh. Mar rizsoval intezzul a sztorit....
De koszonomFoccer: le a FB-al!
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, mi van az SSD árakkal????
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #91591 üzenetére
Matador Hectorra 3.
225/45R17 -
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #91540 üzenetére
123. § (1) A szabadságot esedékességének évében kell kiadni.
(2) A szabadságot, ha a munkaviszony október elsején vagy azt követően kezdődött, a munkáltató az esedékességet követő év március 31-ig adhatja ki.kollektív szerződés rendelkezése esetén a szabadság egynegyedét legkésőbb az esedékességet követő év március 31-ig adhatja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest