- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Hátha valakinek hasznos: [Nomád sportruházat és kiegészítők akció szeptember 8-ig]
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Earl_Muttley #52476 üzenetére
Kár, hogy T-s.
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #52464 üzenetére
A helyzet az, hogy tavasz óta nem kellett monitort javíttatnom. A P22W-5-ök teljesen jók, lekopogom (bár arra jöttem rá, hogy hiányzik a 24" és 1920*1200-as felbontás).
Igaz, a linkelt szaki nem vállalta el az Acer AL2423WA-t, azt megvette valaki más aprópénzért azzal a felkiáltással, hogy ő viszont meg fogja tudni csinálni valószínűleg. Nem tudom, valóban sikerült-e neki.
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #52450 üzenetére
Az, hogy régi Operán nem megy, az még oké (tudom, hogy le kéne váltanom, de nincs értelmes alternatíva - nem, sem az FF, sem a Chrome nem az). De hogy IE 11-en és Vivaldin sem (amiket gyakorlatilag nem használok, tehát nem nagyon van mit törölni cookie és history téren)...
-
Tim82
félisten
Nektek működik Hardveraprón a Kedvenceim gomb?
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #52324 üzenetére
Ha nem, akkor meg hívj rovarirtót.
A lakótelep teljes területén a fákra és a házak külső felületére kissé drága volna, nem gondolod? Azzal van gond, hogy rengetegen sikeresen átteleltek és állandóan bejönnek, nem azzal, hogy ne tudnánk kitessékelni vagy kinyírni az állandóan bejövőket.
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #52322 üzenetére
Te próbálkoztál rovarok ellen szögesdróttal? És bevált? Meglepne. Meg az is, ha ez egy értelmes javaslatnak szánt izé lett volna.
FYI, semmiféle allegóriáról vagy metaforáról nincsen szó, ezek a dögök. A hálószobai állólámpa búráját különösen imádják.
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #52087 üzenetére
Asszem, 3,69 EUR 9,99 EUR helyett / játék. [link]
Persze most megnézve, az NWN2 kompletten több, az 7,29 EUR.
bitpork: szerintem erőst el van bacarintva az NWN2 irányítása és harcrendszere az 1-hez képest. A MOTB-nek szerintem viszont marha jó a sztorija (ellentétben az alapjátékkal
).
-
Tim82
félisten
No, ha valakit esetleg érdekel, összes klasszikus (tehát nem az Enhanced Edition-ök) Baldur's Gate/Planescape Torment/Icewind Dale/Neverwinter Nights le van árazva a gog.com-on.
(Kár, hogy ebből nekem az NWN2 kiegészítőket leszámítva minden megvan még eredeti CD-s/DVD-s kiadásban.
)
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #52021 üzenetére
Nem olvastál elég figyelmesen, a swap-hoz is hozzányúl, ami már régen rossz. Persze, értem én, hogy egyszerűbb nem levonnod a logikus következtetést. Akkor kevésbé lehetne megmondóemberkedni.
(Előre is szólok, hogy just kidding, értettem én a viccet. Csak annyira nem csíptem.
)
Komolyra fordítva a szót, persze, én is átülhetnék a laptophoz, de alapvetően most ezt a rendszert akarom gatyába rázni. Ez egyébként máskor szokott menni WU mellett is, de most valamiért nagyon szarul kezelte az erőforrásokat.
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #52016 üzenetére
Ha azok nem zabálják fel a 8 GB RAM-ot + a swap-et, akkor valahogy elviselem. (Kíváncsi vagyok, hogy 32 GB RAM-mal is ugyanezt csinálná-e a W7 frissítés közben.)
Jelen pillanatban kb. a böngésző megy a WU-n kívül. A CPU-t (3 magos Phenom II) amúgy nem is terheli agyon a folyamat, 30-40% között pörög.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #52012 üzenetére
Lesz mellé majd Linux is, csak ugye a Windowst ajánlott előbb telepíteni.
-
Tim82
félisten
Jó kis Windows 7; SP1 után 220 db frissítés telepítése úgy felzabál 8 GB RAM-ot, hogy "öröm" nézni.
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #51931 üzenetére
Alapvetően erre a használatra nem volna jobb egy asztali? Mondjuk mini ITX/micro ATX, vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel, a képernyő meg a TV lenne.
De amúgy Dell Latitude E6510/E6520, Lenovo Thinkpad T510/T520, HP Elitebook 8540p/8560p. Illetve szerintem a Lifebook-ok is jó gépek, csak nem ismerem annyira a konkrét termékvonalat, hogy tudjak típusokat mondani.
Az első generációs Core i-ktől sem kell félni, átviszik a hangot DP-n/HDMI-n. Mondjuk általában DisplayPort van a business class notikon, tehát kellhet egy 800-1000 Ft-os átalakító hozzájuk eBay-ről...
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #51751 üzenetére
Mondjuk ez alapján próbálkozz. Ha nagyon nem megy, délután járhatok arra, de hívj vagy sms-t írj, mert nem nagyon leszek netközelben...
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #51737 üzenetére
Szemlátomást nem ismersz, mindig van érvényes bérletem.
-
Tim82
félisten
Esetleg érdekel valakit egy Phenom II 555 BE proci? Black Edition, tehát nincsen szorzózár.
"Hárommagosítható", három maggal a feszültség értékek emelése nélkül 3,6 GHz-en stabilan fut nálam egy Asus M5A78L-M/USB3 alaplapban. Így a tesztprogramok Phenom II B55-ként ismerik fel. Technikailag a 4. magot lehet bekapcsolni, a 3. mag valószínűleg hibás. Eredetileg 80W TDP-s proci, három maggal 95W TDP-s lehet a cikk szerint.
Nincs semmi gondom a processzorral, csak szeretnék "négymagosítható" társára váltani.
-
Tim82
félisten
Ha valakit érdekel, a múltkori fagyinap mintájára ma este van fagylaltéj is.
-
Tim82
félisten
Szabadságom második napja. 24-éig a lábamat sem teszem a munkahely közelébe.
bandus: nem úgy volt, hogy Te jössz sörözni tegnap este?
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Nincsen jobb hajnali fél kettőkor arra ébredni, hogy csak mai slágereket hallgat csutka hangerőn egy ablak alá telepedett hajléktalan.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #51562 üzenetére
Te tudod, hogy érdemes-e.
Saint_: azért 3,5"-tel nem hangzik olyan jól az a piaci rés, mert abban a méretben nem volt (akkor még, az iPhone 3/3GS/4/4s idején).
DeFranco: 4" iPhone (iPhone 5) is csak úgy egy évvel Jobs halála után jött ki.
-
Tim82
félisten
válasz
Tele von Zsinór #51528 üzenetére
Sajnálom.
-
Tim82
félisten
válasz
Tele von Zsinór #51504 üzenetére
wtf.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #51439 üzenetére
Ami nekem igényem van: vagy a BlackBerry, vagy a Googla App Store-ban vásárolt alkalmazásaim fussanak rajta, fizikai híváskezelő gombok legyenek
Na, ezért gőzmozdony...
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #51434 üzenetére
Az igényeiddel húzd le a Lumiákat és az iPhone-t. Nyilván tudod is, miért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest