- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
nnna, akkor márc.15-től vasárnaponként zárvatartás.
de jó.olyan is elfért volna még itt, hogy hétköznapokon meg 8-16ig legyen csak nyitva minden.
-
Magnum_
nagyúr
Picit kesett a 10.30as GDP.
Megfutottam reggel a koroket, meg egy nagy csata elott allok. De talan hajnalodik.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #35703 üzenetére
Beszolsz?
Mecu: mit csinaljak, ha nem jon ertekelheto?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #35699 üzenetére
Futas most kilove mert melo utan tanulnom kell. Meg K hideg van. De az tenyleg jo.
Mercu: azt fel kell epiteni. Az ido. Az most nincs. Talan januar masodik feletol
-
Magnum_
nagyúr
Ket hete nem tudok nornalis idoben elaludni. Mijdig fent vagyok legalabb ejjel 1ig. Persze reggelente meg a halalomon vagyok. Hazaesem este hót'faradtan, majd este 9re kinyilik a csipam megint es kezdodik elorol...
#kvastressz
-
Magnum_
nagyúr
hidd el, hoogy én se
aizen: mi a meló? egyébként kb akárhova is mész, sötét farmer (nem koptatott), makkos cipő, hozzá ugyanolyan színű vékonyabb öv, világos ing (két gomb kigombolva hagy), sötét zakó teljesen jó (ha irodai munkára jelentkeztél pl. egy bankba, oda azért szövetnadrág és nyakkendő se árt.
vagy noymd úgy, mint daniel lugo a pain&gain c. filmben. rövidujju ing, nyakkendővel és rövidnadrággal
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #35617 üzenetére
Brada. Anyukamek egy kozepsikolai tanitoja sose ment mozgolepcsovel. Kb 80eves volt, amikor mentunk vele egyutt Romaba es ott kellett metrozni. Ugyanilyen indokkal kinyitottak neki a a veszlepcsoket, de az egyik megalloban ezt nem lehetett megoldani. Anyukam belekarolt es mar a mozgolepcson is voltak. Es elvezte!!!! Utana meg tobbszor mozgolepcsoztunk vele, csak ugy. Isten nyugosztalja.
Szoval ha megengeded, en megyek veled par megallot, jo lesz az.
es rogton a 3as metron kezdunk -
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #35545 üzenetére
ja és még annyi, hogy részletvételi szerződés nincs. (milyen részleteket adsz el, vagy veszel? részletfizetés (paying by installments) van, mint kifejezés) adásvételi szerződés van, ami azt rögzíti, hogy a vevő meghatározott részletekben teljesít így-úgy amúgy és addig tul.jog fenntartás.
no offense, mielőtt bárki félreértené, csak hogy vlamelyest tiszta legyen, de én se fogok belemenni a részletekbe.
ingyen -
Magnum_
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #35534 üzenetére
megoldható
GabN: gondolom, ingóságról van szó itt és nem ingatlanról. egy ingóságba (gondolom iphone 130k-ért) ne tetessünk már jelzálogjogot
szóval itt nem lenne tul.jog fenntartás. meg egyébként is birtokba kerül a vevő (birtokában lesz a telefon...).. vagy addig vissztartja Balck, amig ki nem futnak a részletek?
szóval remélem, a tanácsadásért a 8k-t nem fizette ki...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #35511 üzenetére
T9bb, mint fele
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DigitXT #35471 üzenetére
Most fordult meg a fejemben az, hogy de jo is lenne most videken (Pecs <3 ) annyi penzt keresni, mint most itt.
Ha azt mondana egy pecsi ceg most, h ugyanazon osszeg es kozepvezetoi pozi korrekt kilatasokkal.. haaaaat, nem nagyon tudnek aludni, annyra elgondolkodnek...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #35411 üzenetére
Raktol en is setaltam mar haza olimpiaig :-)))
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #35390 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mercutio_ #35286 üzenetére
Nem. Nem tudom,;mi van vele az elmult 3 hetben. Komolyan.
Penteken du 3 korul egyeztettunk egy tarsosztallyal egy ugyrol es megegyeztunk, h mit fogok tenni a het folyaman. En ennek mar ma 7.30kor nekialltam, 8.30ra kesz is lettem majdnem, de felmerult egy relevans kerdes es feltettem neki, mint a vezetomnek.
a reakcio az volt h mar keszen kellene lennie. Mondtam h nehezen, hiszen pentek du. egyeztunk meg a hivatovabbrol. Ezen kiakadt, h hazugnak gondolom, hiszen mar hetfon egyeztettunk. Mondtam h nem, mert penteken, raadasul nem ketten voltunk. Na ezutan jott az, h: baszki, egy furdos kurva vagy, majd en megcsinalom. De kiabalva. Erre mondtam h akkor mit keresek itt, tovabba sosem tevesztettem hataridot, valamit nem veszem jo neven ezt. Erre azt mondta, h o a fonok. Mondom senki se vonja ketsegbe, de meg elmondom, hogy.. takarodj! Ok, akor ne hallgass vegig, az negoldas.Termeszetesen megtettem a szukseges lepeseket, de arrol majd kesobb. Elobb jojjon ossze
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #35168 üzenetére
ott taliztam szüleimmel.
A Bella Italia nevű helyen ebédeltünk a Főtéren. gyerekek, ez a hely zseni, ha ott jártok, próbáljátok ki. vetekszik a jobb bp.-i olasz éttermekkel. Azért nem egy Porcellino Grasso, de 5öst kapott azért, mert a pincér addig nem kezdte leszedni az asztalt, amig mindenki be nem fejezte. (sajna ez sok helyen már előfordul jobb helyeken is Bp-en). 4 főétel, innivalók, 4 kávé 10k alatt. hibátlan.
és nagyon finom volt minden. anyukám arrabiata spagija és apám fruttidimare spagija is, az én pizzám is B+ volt.persze rakpart megint lezárva, mert télen, decemberben futóverseny van.
mondom a rendőrnek az erzsébet híd lábánál, hogy a carl lutz rkp-n lakom (nyilván nem ott, de meleltte) és nem szeretném a fél várost megkerülni. de azt mondja, hogy sajnálja. oké köszi
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #35131 üzenetére
Ha szeretne.. de nem akar
-
Magnum_
nagyúr
kollegákkal 2 búz meló után. új kislány (25) nagyon kéne, de nem él.. művész homelessekre bukik. bravó.
-
Magnum_
nagyúr
Bankar mulato zseni volt. De megint eljottem, mire beindult. Minden massal kapcs irok hnap reggel. Sleep well bradaZ
-
Magnum_
nagyúr
Fel fog szabadulni a melohelyemen egy masik osztalyon unit leader pozi. De profilomba illik. De a jelenlegi fonokom megteheti, h nem enged el. De akkor benne van, h ellehetetleniti a helyzetem.
Mit tegyek?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #35014 üzenetére
Nalam tegnap jott el.
Cserebe este majkremet ettem kiflivel. Nem volt 150huf.
ma is okosba' lesz a vacsi, este meg ugye talizunk bankarmulatobanJa es cigarettat se vettem. Ellenben tolom magamba a 10ft-os muanyag kavet es teat.
2 szal cigim van. Egy qrutolSzombaton de. lezuzok siofuckra, csaladdal ebed, stb. Meg atadjak a supportot, ami kitart dec 21ig. Akkor hazamegyek. Elore felek, h milyen lesz otthon tolteni 5-6 napot
-
Magnum_
nagyúr
Morgensen.
Fonok mar kora reggel beszolt. Szuper
Assze az esti utunkon megkerdezem, h mi a retkes f.sz baja van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #34911 üzenetére
én úgy szeretnék egyszer egy pozitiv hangu posztot, kommentet, vagy üzenetet látni...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
aizen92 #34879 üzenetére
Nem. O a kulfoldi grouphead.
A kozvetlen fonokom, a fooszt.vez.
Mercu: nos, 10evvel fiatalabb feleseg (annyi idos, mint en), egy gyerek, jo fizetes. 1 honapja csaladi tragedia, ami utan normalisabb lett az negszokottnal is. De hetfo reggel ota tko. Ha holnapig nem fejezi be akkor beszelgeunk. Ugyanis megyunk 18.00ra egyutt valahova.
Btw. Holnap bankar mulato a Kiosk-ban. En nem tudom mikor vegzek, de szeretnek menni, akar kozvetlenul a dolgom utan (bar nem szivesen full dressben)
Megy valaki?
-
Magnum_
nagyúr
Fonok9m mar 3. Napja tok hulye es belem rug. Ha meg ervelnek, nem hallgat meg. Mi a f.sz van????
-
Magnum_
nagyúr
Morgen
-
Magnum_
nagyúr
Van fuckbookon olyan kepem, amibe belog az auto, de pl a jel sehol se kiveheto rajta. Direkt persze.
Most beszelgetek egy kislannyal cseten:
Tied az Audi?
Igen
wow
easy, 13eves auto...Na nehogy mar most elbukjon a kis szponzorvadasz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #34737 üzenetére
Pedig dokumentalni kell mindent. Foleg a gyeteket. En is fotozok mindent
-
Magnum_
nagyúr
gelt
-
Magnum_
nagyúr
Na mivan mi?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #34613 üzenetére
Nekem a 'szom kivan azzal, hogy a legtobb senkihazihoz vagyonnyilatkozat a beugro
Es a senkihazit ertsd szo szerint. Lyukas gatyas proli ujpalotaiak is ezt nyomjak.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #34583 üzenetére
Engem se zavar, ha a kislanynak van kocsi-lakas, de jelenleg nem prioritas. Hozzam lehet jonni. Inkabb az az impossible mission, h NORMALIS legyen. Ilyen vagyalmaim mar nincsenek, normalis es valanije van egyutt.
Bar a legnagyobb elvaras azoknal van, akiknek semmijuk nincs, csak a kis ...-juk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest