Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
Végre sikerült megcsinálnom: 12,5X266
KÉP
1,25 V a vid csak felfele droppol. jelenleg egy P4 gyári borda hűti(paszta nélkül) idle-ben 36-36-28 fokos Intel Burn Test(99 menet) és 1,5 óra orthos stabil. Senkinek sem ajánlom, hogy nekiálljon vid modolni, úgy hogy nem tudja mekkore feszt kell beállítani, mert nekem pl.: tiszta fehérek az érintkezők az alkoholtól. -
labuwx
tag
Megcsináltam a 65nm 1,4v VID modot és annyit értem el vele, hogy ha leterhelem a procit lecsökken a magfesz
, de ugyanúgy 1,168 a max érték. -
labuwx
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem tudom, hogy a proci lábai átlógnak-e a lapon, mert ha igen akkor lehet rá vezetéket forrasztani és csomózgatni.
Nekem volt olyan ötletem is, hogy a socket lábaira forrasztok vezetékeket és egy 3,5-ös helyen lenne egy panel ott kapcsolgatnám
-
labuwx
tag
Csak azért furcsa mert a biosban be lehet állítani 340-t is, igaz nem támogatott.
12X266 erősebb terhelésnél megfagy. Viszont 11,5X266 IBT és Orthos stabil. Az a gondom, hogy akármennyire túlhajtom akkor sem változik a magfesz (stabil 1,168 v). Most este megrajzolom a 65nm alap-->1,4 volt modot és reménykedek, hogy működik. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Sikerült a 800-->1066, de ha "átrajzolom" 800-->1333-ra akkor is 1066-nak ismeri fel a procit a lapom. Holnap nekiállok a VID-MODnak mert nem stabil a 12,5X266. -
labuwx
tag
Megérkezett az ezüst, majd pénteken nekiállunk Gergobaby-vel. Kilátásban van egy tutorial/élménybeszámoló jellegű logout-os cikk is.
-
labuwx
tag
Megrendeltem Hunter2-től az ezüstöt. GergőBaby kollegával már nagyon várjuk.
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Van egy E5200-as procim meg egy via pt880-as chipsettel szerelt lapom. Az a gondom, hogy ha állítom az fsb újraindításkor mindig visszaugrik alapra, ezért gondoltam, hogy csinálok egy 800-->1066 BSEL modot. Érdekelne, hogy egy 45-nm-es procinál is ilyen-e a lábkiosztás(főleg a voltmodnál)? Meg, hogy lehet-e 1,2 1,25 voltot beállítani alapfesznek.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de ugyanúgy 1,168 a max érték.
Nekem volt olyan ötletem is, hogy a socket lábaira forrasztok vezetékeket és egy 3,5-ös helyen lenne egy panel ott kapcsolgatnám