- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
A Custom ROM-okat a Google már elkezdte "üldözni" lásd Google Pay tiltása a nyitott BL-es készülékeken.
Eddig minden androidos telefonomnak nyitottam a bootloaderét és tettem fel custom ROM-okat miután a gyártói frissítések megszűntek a telefon 2 éves kora körül. A Custom ROM-okonak köszönhetően 4-5 évig tudtam használni egy telefont úgy, hogy közben a legfrissebb főverzió és biztonsági frissítés csomag volt rajta. -
Rive
veterán
válasz
szabi__memo #6 üzenetére
Még akkor a bootlock meg a főzött romok körüli paranoiának is tessenek odab@szni.....
-
moma
őstag
Amúgy ami jó irány lenne: szedjék le az adóterheket a javításról. Ettől tök nagy előnyt kapna a nem újat vásárlás és helyi munkaerőre lehetne elkölteni, kínából rendelés helyett.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Obyboy
addikt
Ha az LG G5 mintáját követnék akkor nem is kellene visszahozni a levehető hátlapokat elég lenne a telefon alját kihúzhatóra csinálni.
-
clon
senior tag
Otthoni javítás
Először talán ismét könnyen cserélhető akku lenne amit be kellett volna vezetni, mert ezzel többen élnének mint az otthoni javítással. Jelenleg egy akkucsere egy otthoni javításban több egyéb dologban vérzik el. Vannak javítószettek de kell egy melegítő pl. hőlégfúvó (nekem spec nincsen mert minek) kell ragasztó (mert a technokol rapid vagy a pillanatragasztó pont ami van csak pont nem ilyen kell) és a végén marad egy egész rokonságnak való ragacs meg egy fölösleges hőlégfúvó.
Már látom a jófogás tele lesz egyszer használt hőlégfúvókkal meg mobil hátlap ragasztó bontott kevés hiányzik belőleeladó...
-
mrlujoak
veterán
"A javaslat kitér arra, hogy ha a javítás nem esik a térítésmentes kategóriába, a szolgáltatást észszerű áron köteles biztosítani a gyártó/szerviz"
Na erre nagyon kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest