- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
A Custom ROM-okat a Google már elkezdte "üldözni" lásd Google Pay tiltása a nyitott BL-es készülékeken.
Eddig minden androidos telefonomnak nyitottam a bootloaderét és tettem fel custom ROM-okat miután a gyártói frissítések megszűntek a telefon 2 éves kora körül. A Custom ROM-okonak köszönhetően 4-5 évig tudtam használni egy telefont úgy, hogy közben a legfrissebb főverzió és biztonsági frissítés csomag volt rajta. -
Rive
veterán
válasz
szabi__memo #6 üzenetére
Még akkor a bootlock meg a főzött romok körüli paranoiának is tessenek odab@szni.....
-
moma
őstag
Amúgy ami jó irány lenne: szedjék le az adóterheket a javításról. Ettől tök nagy előnyt kapna a nem újat vásárlás és helyi munkaerőre lehetne elkölteni, kínából rendelés helyett.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Obyboy
addikt
Ha az LG G5 mintáját követnék akkor nem is kellene visszahozni a levehető hátlapokat elég lenne a telefon alját kihúzhatóra csinálni.
-
clon
senior tag
Otthoni javítás
Először talán ismét könnyen cserélhető akku lenne amit be kellett volna vezetni, mert ezzel többen élnének mint az otthoni javítással. Jelenleg egy akkucsere egy otthoni javításban több egyéb dologban vérzik el. Vannak javítószettek de kell egy melegítő pl. hőlégfúvó (nekem spec nincsen mert minek) kell ragasztó (mert a technokol rapid vagy a pillanatragasztó pont ami van csak pont nem ilyen kell) és a végén marad egy egész rokonságnak való ragacs meg egy fölösleges hőlégfúvó.
Már látom a jófogás tele lesz egyszer használt hőlégfúvókkal meg mobil hátlap ragasztó bontott kevés hiányzik belőleeladó...
-
mrlujoak
veterán
"A javaslat kitér arra, hogy ha a javítás nem esik a térítésmentes kategóriába, a szolgáltatást észszerű áron köteles biztosítani a gyártó/szerviz"
Na erre nagyon kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest