- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
99% hogy a Witcher 4 is egy clusterfuck lesz köszönhetően annak, hogy UE alatt fejlesztik
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.#99Daelion
Persze, hogy megmondom a különbséget, a Cronos -t toltam most ki. Ég és föld a különbség material érzetre és képélességre ha van rajta DLSS vagy sem. Valószínúleg sosem érzékeltétek a valósághű éles, materialhű grafikát, mindig valamivel elmostátok.
ETERNAL -ba érződik a monitoron át, hogy az a rakétavető egy fém anyagból van, hogy a shotgun is fém és fa anyagből van, a plasmagun meg plastic és sorolhatnám, ezek az éles grafikai elemek, anyaghűséget visszaadó grafikát teljesen elveszítettük, csak ezek az elmosott fosások vannak. Nincs depth, minden össze van mosódva, nem tudsz semmit kivenni a képből mert minden ugyanaz az elmosott radírozott képet festi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Gyúrósok ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.