Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Helmoras
üzenetére
Én meg csak vitába szálltam veled. Eléggé érdekes lenne a fórum, ha senki se szólhatna hozzá a másik véleményéhez.
Én csak azt akarom mondani, hogy ez csak egy ugyanolyan karakter-DLC, mint amilyen a Mechromancer is volt. A negyedik DLC szintén pálya-DLC lesz, sztorival. Bár az eddigiekben se nagyon volt köszönet...
Mindenesetre a SP2-re én nem fizetek elő, hacsak nem betlizik megint a Steam egy 10€-sat. Ezt viszont szinte biztos, hogy beszerzem, mert a karakterben több potenciált látok, mint egy 2 órás map-ben...
(#5062) Helmoras: Ebben van a pénz... Nincs mit tenni. Még mindig jobb, mint a mikrotranzakció, ahol minden aprócska szarért 100-200 Ft...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az meg még korántsem biztos hogy ez elöbb jön ki mint a 4. dlc