Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola
üzenetére
Hát nagyon gáz volt tegnap is, hogy mikor folytatni akartam a félbehagyott küldit, a kezdő városban találtam magam, pedig oda több óra volt eljutni. Megint elindultam, de mivel felszedtem több mellékküldit is és azokat is csináltam, kb ugyanott újra be kellett fejeznem. Szóval nagyon gáz ez, hogy mindig a kezdővárosból indulunk.

-
-
Zebu
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Folyamatosan nézem a frame rate-et és a pinget... F12-re állítottam be...
Nem akad meg, tehát nem úgy áll meg, hogy megfagy és ALT-TAB a megoldás (ilyen is volt korábban), hanem szimplán csak drop-pol.... 40 alá esik a fram rate és a Hunterrel orrba-szájba mellélövök....
Olyan helyen esik vissza, ahol mondjuk pár perce még 62vel szakított....
Hiába lépegetem ki-be ALT-TAB-bal a játékból, nem segít a dolgon...
Az is mindegy, hogy a dynamic lights be van-e kapcsolva....
Az INI filekoat próbálom bizerálni, de nem sok sikerrel jártam eddig.Az biztos, hogy a kártyám PCI-ID-ja hiányzik a Willowcompat.ini-ből (Azt hiszem ez a neve). Nem tudom ez számít-e. Minden esetre beírtam, viszont így megakadt Firestone-ban az elején és 2 ALT+TAB után tudtam folytatni.
Furcsa az egész. Lehet elfogadom, hogy így lag-gol és megvárom a következő drivert, hátha.... Bár a 9.12, 9.12 hotfix driverrel ugyanezt csinálta. 9.11-nél textúra hiba volt, 9.10 merg nem jöhet szóba mert akkor nem tudok Dirt2-t játszani.
Kb ennyi a történetem

-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Na, tegnap bementem kristályokért, hát, a végén, ahová már nem kellene bemenni, bementem lootolni, és csak jöttek az óriás, kvázi sebezhetetlen skagek végtelenül, hiába irtottam őket (tűzzel, shockkal, nagy erejű fegyverekkel). Aztán beszaladtam hála a dobozokhoz, és kinyitottam az egyiket, amögé bújva lövöldöztem le őket, így nem kellett demigod-segítség. Egyébként közben most is eljátszottam, hogy a skorpiókat, skag-eket, banditákat egymásra uszítottam.
Az még hagyján, hogy szemből a páncélzatuk miatt nem lehet(ne) erősen megsebezni őket, de a csupasz seggük felől is alig sérülnek, hiába ugrálok el.
Vmelyik fazon 2 baltával dobálózik.
Viszont megvan már a 41. szint. -
-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Azok igen, de 9toe-nál már valami erősebb fajta van, amely nem sebződik, ha nem a pofájába lősz. A tüzes/elektromos párocskát anno úgy irtottam ki, hogy elfutottam előlük, át a banditák táborán, fel a tetőre, aztán szépen megvártam, amíg legyakják egymást.
Ill. a tüzesben még maradt élet, de nem sok.littlemole: Én is azzal voltam, de nem jött be a shotgun. Vagy csak a többi fegyóm volt jó. 36. szinten vagyok vele, de nincs már több küldim. Elindítottam Mordecait (gyúrok accuracy-ra), hát ennek a madara sem sok vizet zavar egyelőre.
Womb: Azt nekem is kiadta, de mi az a 2. szint? Csak mert nekem úgy tűnt, hogy az elejéről indul az egész.
Vagy felviszi a nehézséget, ergo még jobban csal? 
-
Pedro78
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
jo am az a shotgun, kifejlesztesz egy karaktert akinek meele damage-re gyursz annak azert elkel egy jo shotgun...nem is beszelve Brickrol akinek alaptermeszete a kozelharc...ja es a soldier akinek azert van ra skillje is, ja es meg egy esetben jon jol a shotgun, ha epp terdenallva kuzdessz az eletedert

-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Ül ott valaki?
Én csak egy falnak támaszkodó faszit látok mindig. 
Pedro78: Tudom, hogy fejleszteni kell a karaktert, azért RPG.
Madár? Az milyen? Tudom, nézzem meg.
Skorpió géppisztolyom van, és az még 3 artifact-tel felturbózva sem sok vizet zavar sok ellenség között, és mire visszatöltődne, legtöbbször már végzek velük. Sajna önfejlesztés mellett a turret-en csak a legszükségesebbeket tudtam (ill. vannak fejlesztések, amelyek akkor elérhetők, ha szükségtelen dolgokra pazarlom a skill pontokat, és a legtöbbágyú fejlesztésnek csak multiban van értelme. Ez lehet a turret-szindróma. 
-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Volt nekem egyszerre 8 küldim is, nem ma kezdtem RPG-zni.
De most még Artu sem szól, hogy valakinél lenne új. Mindegy, kiirtom most a banditákat, aztán utána csak ad valamit. Egyébként, jut eszembe, az sem tetszik, hogy ha nem kaptam meg egy küldetést, nem tudok hozzá megcsinálni semmit, még ha jelzik is az adott tárgyak, hogy ott vannak. Oblivionban v. KotOR-ban nyugodtan megcsinálhattam, aztán, ha éppen megkaptam a küldit, csak szólnom kellett, hogy már végeztem. Talán, mint RPG, ez a legnagyobb baj a játékkal. Persze, akkor nem kellene 20X végigrobotolni a már 3.-ra is dögunalmas pályákat. 
Könnyű? Mivel tolod, god móddal? A bányában hogyan nyomtad le a batár barmot a végtelen (mert ahogy töltesz egy fegyvert, már vissza is töltődik) energiapajzsával?
A többivel, ha némelyikkel megszenvedtem is, meg tudtam csinálni. Azért azt is beállítottam ini-ben később, amikor már tudtam, mit kell állítani, hogy ha kimúlok harc közben, ne full egészségesen tegye vissza a félig már leamortizált ellent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ill. a tüzesben még maradt élet, de nem sok.
Vagy felviszi a nehézséget, ergo még jobban csal? 

Én csak egy falnak támaszkodó faszit látok mindig.
Madár? Az milyen? Tudom, nézzem meg. 
De most még Artu sem szól, hogy valakinél lenne új. Mindegy, kiirtom most a banditákat, aztán utána csak ad valamit. Egyébként, jut eszembe, az sem tetszik, hogy ha nem kaptam meg egy küldetést, nem tudok hozzá megcsinálni semmit, még ha jelzik is az adott tárgyak, hogy ott vannak. Oblivionban v. KotOR-ban nyugodtan megcsinálhattam, aztán, ha éppen megkaptam a küldit, csak szólnom kellett, hogy már végeztem. Talán, mint RPG, ez a legnagyobb baj a játékkal. Persze, akkor nem kellene 20X végigrobotolni a már 3.-ra is dögunalmas pályákat.