Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz gbors #4651 üzenetére

Nekem a 2-nél volt azzal bajom, hogy Zer0 mint sniper élhetetlen a BL1-es Mordecai-hoz képest pusztán az aggro miatt. BL1-ben 100-200m-ről simán ki lehetett irtani egy komplett tábort. BL2-ben 200m-ről, szikla mellett, bokorban guggolva meglősz valakit, és az egész tábor azonnal rádront, mint dúvad a záptojásra. Ezt tetézi, hogy sima AR-rel meg SMG-vel el is találnak, te meg örülsz, ha a sniper nem lő mellé. :DDD

BL1 egyetlen NMY-je, ami nagy távolságból is tudott sebezni az a Psycho volt a Tomahawk-kal, de az ugye meme, hogy 500m-ről is eltalál vele.

BL3-ról nem tudok véleményt mondani, mert kb a játék feléig se volt aktívan nehéz a cucc, utána a mellékszálak mioatt annyira overleveled lettünk, hogy tényleg csak saját faxságunk miatt haltunk. PT2-ig nem jutottunk el, mert havernak nincs ideje, én meg egyedül nem akartam játszani*.

* - A BL1 volt az egyetlen, ami rá tudott venni, hogy egyedül játsszak, a kettő már nem. Mondjuk lehet azért, mert azt eleven vagy 30x vittem végig haverokkal, így nem volt úgy "igény" rá.

A másik gondom BL3-mal az, hogy túl nagyok a map-ek, amin nem ad járművet. Mocsoksokat kell kutyagolni meg backtrack-elni, ha mindent egy run-ból akarsz.

Sok esetben az az érzésem, hogy a BL3-mal ugyanazt akarták csinálni, mint a BL2-bel: "Legyen minden IS több" És átestek a ló túloldalára, ahol már a kevesebb lenne a több.

Új hozzászólás Aktív témák