Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, az egyedi animációk valóban jók, bár ezek inkább a játék elején hatnak, később ehhez is hozzászokik az ember.
A járműves harcot már az 1. részben is utáltam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni - Mad Melt is mindig gyalogosan intéztem el a Dahl Headlanden
Káosz - valóban. A csatatér tetszőleges pontjára egy pillanat alatt eljutó mobok, valamint a legváratlanabb helyeken elhelyezett spawn pontok tényleg a káoszt fokozták - az más kérdés, hogy ez fejlődés-e. Szerintem nem, de ymmv. Vszleg szórakoztatóbb lett volna a dolog amúgy, ha van egy gunzerker típusú karakter, akivel belerohanok a tömegbe, és a szélrózsa minden irányába egyszerre szórom az áldást - Amara-val csak szimplán irritált ez a fajta káosz, Moze-zal meg Fl4k-kel meg elég hamar abba is hagytam, annyira nem volt fun az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs