- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaaa tévedtem,mert csak 925-ös a sebzése,a pontosság a 96.7
de a lentebbi képeken,ahol a narancs rakétavetőt mutatom,az van legalul,ott láthatod a kezemben a stattal együtt 
bocsi a sok rizsáért...szeretek erről a játékról dumálni,nagy kedvencem,úgy érzem,értek is hozzá már eléggé,beleástam magam az editálásba,stb....bánom már,hogy nem szeptemberben csaptam le rá,mert mire nagy nehezen meglett decemberre,addigra már mondhatni mindenki abbahagyta,aki irogatott itt,szerintem amiatt is,mert letölthető,amiatt is,mert már a dlc-t se vették meg hozzá,tény,hogy eléggé szeretni kell egy játékot,hogy a megjelenés után fél évvel még aktivan nyomja az ember,és ehhez azért origi kell,mert offline nem játszik azért az ember valamivel fél évig..és az azért szerintem kevés embernek volt annó is.most meg hiába mondanám akárkinek,hogy vegye meg,49+2x10€ amiért hozzájutni....nó comment,annyit nem adna épeszű ember érte,főleg mostani euróárfolyamon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- XPEnology
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de a lentebbi képeken,ahol a narancs rakétavetőt mutatom,az van legalul,ott láthatod a kezemben a stattal együtt