- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Ha így nézzük valóban nem szabványos a minipc-n lévő firmware
.
Valóban elfelejtettem megemlíteni, hogy Linux ISO-t próbáltam kiírni. Sajnos virtuális környezeten kívül nincs más ahol UEFI lenne a rendszer, pedig pl. a Dell BIOS-a is viszonylag "friss": 2020.11.05 a legutolsó, bár azt hioszem nekem 2020.februári van fent.
A minipc-hez nem volt sok user manual, illetve a coreboot-nál igyekeztem azért tanulmányozni a leírásokat, a dell-nél már régen (még az elején) néztem át a teljes lehetőségeket, bár user manual-t nem olvastam róla. -
Véreshurka
senior tag
Nincs előtag. A dell csak legacy BIOS, a minipc is, uefi-t csak virtuális gépről tudok tesztelni ovmf-el, de ott sincs előtag. Ha nem szabványos brand gép alatt a minipc-t érted, ott speciel coreboot van, így én azt is a szabványosak közé sorolnám. A dell meg ugye szabványos. Az EFI könyvtár jelen van a pendrive-on. Ezért is nem értem a dolgot
. Elvileg minden adott, hogy megjelenjen a boot menüben. Azt elvetném, hogy valami tiltva van a bios-ban, mert egyébként minden más pendrive-ot észlel (legalábbis amik itthon vannak nekem) és tudok is boot-olni róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest