- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedroxine
tag
Sziasztok!
Én is az újdonsült és lelkes bonsai amatőrök klubbját erősítem immáron
Nagyon nézegettem már a bonsaiokat, és ma belefutottam egy pár Ficusba a Tacskóban, Ez az egyed tűnt a legegészségesebbnek. Itt egy album (6 kép) róla: [link]
Némi segítséget kérek. A földje elég puhának tűnik,de nincs az a tipikus föld érzése. Átültetés gyanús? Ha igen a kérdés mikor? Valamint abban kérnék némi helpet, hogy attól az egy szem satnya hajtástót amit le is fényképeztem szabadítsam meg most? Vagy várjak még vele? Egyátalán úgymond alakítás szempontjából "piszkáljam meg" vagy várjak vele tavaszig? Valamint ihlet nélkül állok, hogy milyen stílusú fácskát lehetne belőle varázsolni, szóval 1-2 alakulgató fácskát megnéznék a tieitekből is ^^. Tervezek még egy Kínai szilt is beszerezni de az szerintem csak tavasszal lép életbe.
Bonsai eszközök hiányában ilyen kicsi fácskánál használhatóak/helyettesíthetőek-e a spéci eszközök? Vagy intézzem minél hamarabb a "Starter toolkit-et?"
A segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest