- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Hi!
Pár hónapja van egy Japán Juharom (vörös levelű, eszméletlen szép) és gondoltam mostmár társítok mellé még valami egzotikusat. Nézegettem és fűzfát bonsai-ban még nem találtam, gondoltam megcsinálom. Vágtam 2 ágat (ez a 3. próbálkozás, eddig mindig csak 1 ágat vágtam), most vízben vannak immár 4 napja, várom, hogy gyökerezzenek. Utána hogy tovább? Azt olvastam, hogy érdemes egy tejfölöspohárban kő-föld vegyesbe (50-50 arányban) ültetni az összes leendő bonsai-t, ezt egy félbevágott üres ásványvizes palackba tenni és rátenni a tetejét (azaz lezárni. Párában gyorsabban nő a gyökere), 1 cm magasságnyi vizet önteni rá és 2 hetente cserélni. Viszont így bepenészesedik a fakezdemény és meghal (tapasztalat). De csak a fűzva, mert kb 2 hónapja van egy zöldlevelű másik fa is hasonlóan palackban és az nem penészesedik. Próbált már valaki ilyet?
Ja meg van még egy kérdésem. Igaz ott tartási kérdés nem növesztési. Mégpedig: a japán juhart, hogy több fényt kapjon kivittem az erkélyre. Mióta kinn van az összes levelének a pereme elkezdett száradni, mind, kivétel nélkül. Ez mitől lehet? A túl erős napsütés? Vagy a pára hiánya?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- TPM (trusted platform module) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Borderlands 4
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest