Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
Egyszerűen ez a széles kerék horror. Sehol nem tudsz vele nyugodtan kanyarodni. Ennyi baja van csak amúgy. Csak hát ezt ugye nem tudod cserélni mert erre van kialakítva.
Én amúgy két és fél éve egy Surron light bee-t nyúzok. Na jó nem nyúzom,vigyázok rá. Múltkor egy régi krossz pályán azt hitték most vettem 2 hete.Én nagyon szeretem. Itt van a Mátra a számban. Szóval van lehetőség menni sokfelé. Használtan már 900K egy ilyen. Viszon 1,4M most az új. 70km/óra a végsebesség. 40 km-t elmegy szinte bárhogy sport módban. Mentem már vele 55km-t is. De akkor csak a hivatalos,gyengébb módban. -
Ez kicsit félrement.
Azt irta a fórumtárs, hogy
"Ennyi pénzért már rendes robogót is kapni. Oké az nem elektromos..." Erre kérdeztem rá, ugyan már, hol lehet kapni rendes (benzines) robogót 170 ezerért?
Erre belinkelsz egyet amelyik több mint kétszer ennyibe kerül és nem benzines...
Nem akarok benzines robogót venni, de csodálkoznék ha 200 ezer alatt osztogatnának rendes robogókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest