Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg személy szerint olyan vagyok, hogy nem idiótázok le random embereket, fél mondatok alapján, pláne úgy, hogy semmit nem tudok róla.
Távolról sem vagyok elektromos autó gyűlölő! Sőt, inkább szimpatizálok az elektromos autókkal. A bolygó megmentésen nem tudom mit kell lovagolni, nem azt mondtam, hogy kizárólag az elektromos autónak kéne megmenteni a bolygót, csak nyilván hozzájárulhat, mint minden egyéb zöldülő újítás. Nekem ami nem tetszik, hogy brutális az extraprofit az e-autón és elment a gyártás a minél nagyobb méret irányába. Ezek sajnos nem azt segítik elő, hogy minél gyorsabban átálljuk e-autózásra, hanem a gyártók meggazdagodásához járulnak inkább hozzá. A csapból is a zöld e-autó folyik, meg a zöld tudatosság, miközben ezek a gyártók pont lesz@rják, hogy miből jönnek az euro, dollár milliárdok, csak jöjjenek. Kisméretű, jó minőségű és elérhető árú elektromos autókat kéne tömegével gyártani, reklámozni, nem ezeket a luxus batárokat. Azért gyártanak inkább nagyot, mert azon több a profit, a kicsit nem annyival olcsóbb legyártani, mint amennyivel többet keresnek a nagy, luxus méreten. Az, hogy nem a városban szennyez, egy dolog, szennyez máshol. Ez is kb olyan tökön lövés, minthogy hisztériázunk az akku gyárak ellen, de azért kell az e-autó. Ja és mivel hajtsuk akku nélkül?
Alapvetően jó dolognak tartom az e-autót, ettől függetlenül, nem csak azért mert nem pöfög szmogot közvetlenül a levegőbe, hanem mert jóval egyszerűbb a felépítése mint a belső égésűnek és sokkal kisebb a hibalehetősége is. Tehát egy olcsóbban fenntartható közlekedési forma lehetne, ha a gyártók is úgy akarnák.Kínában például a belső égésű robogókat tiltották be, mert millió számra használták őket és ezek nagyon durván hozzájárultak a rossz levegő minőséghez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged