- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, tesommal tolnánk itthon tv-n splitscreen-ben. Eddig okés is volna, van 1 kontroller és 1 billyentyű. Még meg is oldom (elég nehezen) hogy külön játékoshoz kösse ezeket, de a billentyű kiosztás felejtős lévén bal kezes számára kellene. Van valami megoldás a billntyű kioszás megváltoztatására, mert a 2 fix beállítás egyike se ideális. (nyíl billentyű jobbra balra, Q meg gyorsulás wtf?)
-
mepet
addikt
Egy hónapig csak ezt küldtük PC-n osztott képernyővel haverokkal!
Nagyon jó játék, de könnyű megunni... -
Balázs9503
tag
Sziasztok!
Tudnátok dobni linket ahonnan letölthetem a javításokat? -
dangerzone
addikt
Ebben a játékban van lan?
-
BMWFan
senior tag
Tényleg jó játék, 2000 FT-ot bőven megér.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Vettem egy gamepadot és ezt a játékot is szerettem volna tolni vele, de nem érzékeli a játékban. Beállítottam a 3 séma közül, hogy melyik tetszik nekem ( ami mondjuk dühítő, hogy alapért. sémák vannak és nincs custom se bill se más kontroller esetén) és a játékban semmi. Sirri csend a gamepad körül. Tipp, hogy hogyan bírhatnám működésre benne?
THX!
-
Sirpi
senior tag
-
jagada
addikt
Egyetértek. Ez a játék multiban domborít igazán. Majd valamikor a Split/Secondra is sort kerítek, mert elég jókat hallottam róla. Szeretem az ilyen partygame-eket.
Nekem két darab LogitechRumblepad2 van itthon. Egyiket ajándékba kaptam, a másikat használtan vettem itt a ph-n. Akinek nincs XBOX360 kontrollere, annak ajánlom ezt az emulátort: XBOX360 Controller Emulator
Már évek óta használom. A legtöbb játékkal működik, csak be kell másolni dll-t és az ini-t a játék könyvtárába, ahol a játék exe fájlja található. Konfigurálni az ini átszerkesztésével lehet. (ha hibaüzenetet dob, akkor a forcefeedback értékét állítsátok nullára az ini-ben)nem ide akartam
-
jagada
addikt
Egyetértek. Ez a játék multiban domborít igazán. Majd valamikor a Split/Secondra is sort kerítek, mert elég jókat hallottam róla. Szeretem az ilyen partygame-eket.
Nekem két darab LogitechRumblepad2 van itthon. Egyiket ajándékba kaptam, a másikat használtan vettem itt a ph-n. Akinek nincs XBOX360 kontrollere, annak ajánlom ezt az emulátort: XBOX360 Controller Emulator
Már évek óta használom. A legtöbb játékkal működik, csak be kell másolni dll-t és az ini-t a játék könyvtárába, ahol a játék exe fájlja található. Konfigurálni az ini átszerkesztésével lehet. (ha hibaüzenetet dob, akkor a forcefeedback értékét állítsátok nullára az ini-ben)Az újabb verzsönnél (x360ce vibmod 3.1.4.1) már automatikus a beállítás, csak azt nem tudom beállítani, hogy 2 kontrollert érzékeljen, csak az egyik megy. Hogy lehetne beállíztani tudsz adni tippet?
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Nagyon tetszik a játék, egy gondom van vele. Eddig folyamatosan a VPU Recover miatt sírt, amit aztán kikapcsolta, most fogja magát és barna csíkok jelennek meg kb fél óra játék után. Van valami patch ilyen esetre?
HD4670 512mb DDR3
-
euchi
aktív tag
Már évek óta használom. A legtöbb játékkal működik, csak be kell másolni dll-t és az ini-t a játék könyvtárába, ahol a játék exe fájlja található. Konfigurálni az ini átszerkesztésével lehet. (ha hibaüzenetet dob, akkor a forcefeedback értékét állítsátok nullára az ini-ben) -
Roliiii
aktív tag
Nekem nem igazán jöt be ez a két új örült autos játék, én inkább grid párti vagyok mert én azt élvezem ha egy kanyart max sebeségel tökéletesen veszek be, nem pedig épp egy repülöt kerülök ki ami elém zuhan le
széplátványt nyujt, azért érdemes kiprobálni 3D szemcsivel, amikor a repcsi zuhan feléd 
vettem egy x360 vezetéknélküli dögöt a gépemhez és toltunk 1-2 osztott képernyös menetet, na abba verhetetlen

-
Roliiii
aktív tag
Nekem nem igazán jöt be ez a két új örült autos játék, én inkább grid párti vagyok mert én azt élvezem ha egy kanyart max sebeségel tökéletesen veszek be, nem pedig épp egy repülöt kerülök ki ami elém zuhan le
széplátványt nyujt, azért érdemes kiprobálni 3D szemcsivel, amikor a repcsi zuhan feléd 
-
szabod
senior tag
-
jeszi
tag
-
F34R
nagyúr
-
törölt tag
Helo!
jó gaménak tűnik!A split second nem jó?
keresek valami jó autós játékot (nfs eket mind kivittem, tdu t is, dirt 2iss, a grid milyen?
-
muxi-muxi
senior tag
Hát a Split/Second nem lett egy nagy szám, akkor már inkább a Blur. Tetszik, ahogy a power upokat taktikusan kell ellőni, a grafika is jó (és nem szaggat annyira, mint az S/S).
Ám annyira instabil, és annyiszor elejti a mentéseimet, hogy feladtam. Tudom,van patch is hozzá, de azért mégis: nem lehetne olyan játékot készíteni ami EGYBŐL működik???
-
PiE137
senior tag
Nekem win7-be nincs doc&set mappa, csak users, és azon belül a nevem külön meg appdata külön, de egyikbe se láttam bizzare-t...

Most vagy én bénázok, v nem tudom...
Remélem ez nem a játékgyártók új idióta őrülete, h rejtett mentésekkel vágnak alánk...
-
csoli31
aktív tag
Azért nem találod, mert a rejtett Application Data mappában van. A Doc. and Set.\neved\App. Dat.\bizzare creations-ban megtalálod a mentésed (engedélyezd a rejtett fájlokat)
-
PiE137
senior tag
Vki meg tudná mondani, hol találom meg a mentéseket?
Se a saját mappában, se a dokumentumokban nem találom...
-
mad1
veterán
Izles kerdese...Nekem betalalt

-
LA_COSTE
senior tag
-
Rebell
senior tag
sztem a Split magasan veri a Blurt., Bár itt a járgányok jobbak, de a gameplay nem nagy szám.

-
LA_COSTE
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Grrrr...egyszer tökéletesen fut, utána meg ua. pályán szaggat...

-
mad1
veterán
Gyerekek tegnap sikerult elkezdenem ezt a jatekot,az utobbi idok legjobb arcade autos jateka 10bol 8.5 et adnek ra...
Ja a split second sehol nincs hozza szerintem.Big respect a fejlesztoknek.
-
Viktor77
titán
Ott az a rossz, hogy nem közvetlen te csinálod ki az ellenfeleidet. Mész-mész, egyszercsak megjelenik a "kill" gomb, megnyomod, és az ellenfeledre rázuhan egy repülőgép. Vagy kikerüli, és rád zuhan.
Ami a Blur felé billenti nálam a mérleg nyelvét, az az, hogy 19 másik autóval kell csatáznod, hatalmas pályákon, ahol szinte mind a 20 autó elfér egymás mellett. A S/S-ben csak 7 ellenfél van. A valós autókról nem is beszélve.
Ja, és az irányítás. A Blur-ban sokkal jobb.
Hátránya viszont, hogy nem lehet konfigurálni (előre kiosztott sémák vannak), és gamepad-ból sem ismeri fel mindet. -
szabod
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
-
szabod
senior tag
Szerintem egy nagyon jó játék. Melyik a jobb szerintetek? Ez vagy a Split Second Velocity?
-
moltam88
tag
Szerintem is nagyon jó game, főleg multiba. Kár, hogy közvetlenül a S/S után jött ki (ami nekem nem igazán jön be), és kisebb nyilvánosságot kapott, pedig szerintem hosszú távon sokkal élvezetesbb, több lehetőség van benne. Még csak most kezdtem a multit, de nagyon bejön, tetszik a sok unlockolható car, mod, achievment, stb. Szóval akinek bejön az ilyesmi az duplán élvezni fogja, több száz órába fog telni mire mindent megszerez az ember...
A signle-be letoltam 3 pályát eddig, multiba meg 55-t, azért ez jelent valamit

-
ViTaZi
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
Nekem nem tetszik ez a játék..
-
ViTaZi
aktív tag
Blur Hamachi emberek jöhetnek!
id: Network - HU
pass.: 123Gyertek gémelni! Mikrofon lehetöleg legyen! Skype név: jvitazi vagy itt PM!
(nem kötelező eredeti game hozzá!)
-
drater
tag
Toltam pár órát a játékot és engem valahogy a need for speed underground 2 re emlékeztet de nem tudom miért. viszont hangulatos a másikat akadályozni a verseny megnyerésében.
-
Eagle16
addikt
sziasztok!
a 3. pályacsoportban mit jelent az, hogy "teljesíts 4 rajongói célt"?? ez nem egyenlő a "teljesíts x rajongói kérést"-sel. Már 2-őt teljesítettem, de fogalmam sincs, hogyan. Mi lehet ez?
Ez az, amikor egy bizonyos rajongói számot el kell érni a verseny végére.
Pl. meg van adva, hogy 1500 rajongót kell szerezned, és a minijátékokkal és a rajongói kérésekkel tudod ezeket összegyűjteni. Van egy kis ikonja is, egy emberi alak szívvel. -
DerStauner
senior tag
sziasztok!
a 3. pályacsoportban mit jelent az, hogy "teljesíts 4 rajongói célt"?? ez nem egyenlő a "teljesíts x rajongói kérést"-sel. Már 2-őt teljesítettem, de fogalmam sincs, hogyan. Mi lehet ez?
-
Ifju
aktív tag
Azért engem felháborít, hogy egy ilyen kaliberű játékban nincs lehetőség a gombok átszabására. Nekem egyik alap-beállítás sem tetszik egyelőre (hozzászoktam már más, saját beállításhoz)... Áh. 2010-ben már nem ezt várnám egy ilyen játéktól.
Pedig zsír anyag. -
Eagle16
addikt
A billentyűzet kiosztást nem lehet testre szabni?
Nem. De próbáld meg, hogy átállítod a config 2-re, azaz w-a-s-d-re. Egy idő után meg lehet szokni.
-
mert_csokis
senior tag
A billentyűzet kiosztást nem lehet testre szabni?
-
MaciG
addikt
Most bukkantam rá én is a játékra, nagyon olyan lego racer feelingje van a videók alapján , ki is fogom mihamarább próbálni.

-
Lacazr93
senior tag
Nagyon jó játék. Egész nap ezzel toltam

-
fpeter07
veterán
Ha olcsóbb lesz ki fogom próbálni. Lego Racer-be is et tetszett: ) Ott több cuccot is fel lehetett venni, és úgy "jobb" lett
Legjobb az alagút volt. Mondjuk olajjal is lehetett ügyeskedni. -
Viper26
nagyúr
-
Eagle16
addikt
-
Viper26
nagyúr
Gyári exe van, a második patch mégsem akar felmenni.

-
Viper26
nagyúr
-
Eagle16
addikt
-
Viper26
nagyúr
-
Eagle16
addikt
-
Viper26
nagyúr
Nekem időnként elmegy a kép és kiírja hogy a VGA driver nem válaszol...driver csere, és PCI-E feszkó állítás sem segített...ötlet?

-
Eagle16
addikt
Nagyon jó lett a játék, jól lehet taktikázni a különböző, felvehető erőkkel, sok pályán van rövidítési lehetőség is. A grafika bőven jó, bár lehetne egy kicsit alacsonyabb gépigénye is.
Plusz pont még a valódi autómárkák is és a változatos pályák. A zene nem az erőssége a játéknak, de nem olyan rossz összességében, ha jól láttam vannak köztük licenszelt számok is. A Split/Second csak multiban volt izgalmas és szórakoztató, ez egyjátékos módban is ilyen. -
Viktor77
titán
-
PiE137
senior tag
A multit belőtte vki srácok? Az online account-ot license code-al lehet létrehozni, ez megegyezik az eredeti játék sorozatszámával

Ezek szerint virágboltival esélytelen lesz multizni
-
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
-
Viktor77
titán
Nekem nem fog menni a megszokás, még eddig minden autós játékot gamepaddal toltam. Megpróbálom megszokni, de sztem nem fog menni. Hátha lesz egy patch hozzá, addig nyomom a split secondot. Az mondjuk nekem pörgősebb játékmenetben, és tetszik hogy taktikázni , és ügyeskedni kell mikor mit robbantasz, mert bizony nem mindegy. Ráadásul tökéletesen megy a joyal. 1-0 a Split/Second javára.
Használj hozzá Joy2Key-t. Nekem sem ismeri fel a gamepadomat, de ezzel a progival megy szépen.
-
Sirandrish
legenda
Nekem nem fog menni a megszokás, még eddig minden autós játékot gamepaddal toltam. Megpróbálom megszokni, de sztem nem fog menni. Hátha lesz egy patch hozzá, addig nyomom a split secondot. Az mondjuk nekem pörgősebb játékmenetben, és tetszik hogy taktikázni , és ügyeskedni kell mikor mit robbantasz, mert bizony nem mindegy. Ráadásul tökéletesen megy a joyal. 1-0 a Split/Second javára.
Hát ha mindent gamepaddal tolsz akkor biztos kellemetlen

Viszont én csak akkor veszem elő a gamepadot ha billen nagyon ótvar az irányítás...a Blur-é viszont szerintem korrekt billen... a w,a,s,d-s vezió legalábbis nekem kézre áll
-
Viktor77
titán
-
Rebell
senior tag
Nekem semmi bajom a Split-el. bejövős és tényleg jó az irányítása.
Holnap kipróbálom a Blur-t. Remélem az x360as joy jó lesz hozzá. -
Ateszzero
őstag
Billel tökéletes...márpedig ha tökéletes billel akkor nem szerencsétlenkedek a gamepaddal...
Majd max ha veszek egy x360joyt...gondolom azt kapásból felismeri
-
Blaise
veterán
Nagyon bejövős játék, bár még csak kb 1 órát toltam

-
Amur
addikt
Nekem megy a logitech chillstreammel rendesen,csak az alap leosztások nem szimpik.nem szeretem a ravaszokkal gyorsítani a kocsit,az egyetlen gombos leosztásban pedig lerakták a gyorsítást,fel a féket,én mindenhol pont fordítva szoktam állítani,és mindig mellényúlok..
amugy tetszik! -
Sirandrish
legenda
-
athomi
veterán
Melyik a jobb, ez vagy a Spit/Secund?
-
Sirandrish
legenda
-
Ateszzero
őstag
Ti hogyan oldottátok meg az irányítást. Nekem nem megy a logi gamepadommal.
-
Sirandrish
legenda
Énis alig bírom letenni...kár hogy mindjárt vége...6-8óránál nincs benne több...már csak az utolsó pálya van amin van vagy 5 verseny..azt még ma megcsinálom és kész is..aztán majd a multit kéne meglesni

-
ricsy888
senior tag
Nah, senki sem tolja? vagy csak szimplán nem jön be senkinek?

Most fejeztem be. Vagy 2 órán keresztül nem tudtam abbahagyni.

Nekem nagyon bejövős a játék, egyedül a jó zenéket hiányolom, de azt nagyon. -
Sirandrish
legenda
Nah, senki sem tolja? vagy csak szimplán nem jön be senkinek?

-
Sirandrish
legenda

A Bizarre Creationst , nem kell bemutatni az xboxos közönségnek, hiszen a liverpooli fejlesztők ezidáig számos nagy sikerű versenyjátékot készítettek a Microsoft konzoljaira, ám ezek mind komoly hangvételűek voltak, és ebbe a srácok úgy látszik beleuntak, hiszen a Blur egy ízig-vérig arcade játéknak ígérkezik, amiben 20, valódi járgány alapján lemodellezett autóval fogunk száguldozni Los Angeles, San Francisco, Barcelona és Hackney utcáin, valamint Anglia és Spanyolország kanyargós vidéki útjain. A játékmenet szerves részét képzi majd az egymással való csatározás, amit csak még szórakoztatóbbá tesznek a különböző bónuszok (például kilökhetjük az előttünk lévő versenyzőt, extra sebességre tehetünk szert, stb.), valamint a látványos törésmodell. Azonban a játék legnagyobb érdekessége nem a Super Mario Kart-szerű játékmenet lesz, hanem az innovatívnak ígért kezelőfelület, ami a szólista mód során folyamosan változik, annak függvényében, milyen versenyeken veszünk részt. A fejlesztők szerint ez a rendszer a közösségi oldalakhoz hasonlóan fog működni, tehát könnyedén barátkozhatunk majd más játékosokkal online — vagy éppen rivalizálhatunk velük —, de a legfeljebb 20 fős (osztott képernyőn négy fős) multiplayer meccseket is innen indíthatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Robogó, kismotor
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (2) (39 ciklus 97% akku)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- i9-9900KF + RTX 2060 SUPER Gamer PC
- HP EliteBook 6 G1 Ryzen 5 PRO 2.5 ÉV GARANCIA Csak 9 ciklus!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-12400F/13400F/14400F +RTX 5060 +16GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED PHILIPS 346B - 1 év garancia!
- 27% - ASUS ROG CROSSHAIR X870E HERO Alaplap!
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 2TB 2in1 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5503, 100% AKKSI
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

...én egy kicsit csalódtam.