Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek

Én is ezügyben nézelődtem, kaptam ajándékba BT heccet-et (Nokia HS-54W) és Dongle-t (Hmmm ... kék
Made In Taiwan
)
Sikerült több fórumot nézegetve odáig eljutni, hogy egy MSI oldaláról szerzett Widcomm drivert (Hasraütésszerűen kiválasztva ...) feltelepítettem, Dongle műxik, A 6230-asomat és a Headset-et is sikerült párosítani, kapcsolódni is ...
Csatlakoztam a Headsettel, csipogott, Megjelent 2 új audioeszköz is (BT Audio és BT High Quality Audio) felvettem, de onnantól megállt a tudományom ...
Nincs hang ... Próbáltam úgy működésre bírni hogy TeamSpeak vagy Skype-nál a Bluetooth eszközök vannak beállítva, de úgy néz ki valami okból kifolyólag nem akar kommunikálódni a dolog ... próbáltam azt is hogy átállítottam a BT cuccot alapértelmezettnek, de a Hangrögzítő nem nagyon akart felvenni semmit ...
Mi lehet a gond?
1: Mivel a driver telepítése után a Dongle felismerte a Telefon és a Headsetet is gondolom mindkettő műxik ...
2: Headset telefonnal műxik ...
Mit sakkozhattam el? Este szórakozok tovább vele, de addig jó lenne ha valami ötletet kaphatnék
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest