- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr9333
újonc
Koszonom a valaszokat, partybox 68ert eleg jo ar. Dockinrol amugy velemeny ugy mellekesen?
-
Mr9333
újonc
Akkor az varosi legenda hogy a partyboxok 70%nal elvesztik a melyuket? Media marktban probaltam csak ki az onyxot es a jblt, jblnel olyan 30%nal mar forgolodtam ki nez a melyhangok meg a hangzas miatt, onyxnal ugymond siman felment 50%ig ilyen erzet nelkul. Maxon lehet masabb de banom nem hajtottam meg :D . Ha jol ertem Jbl diszkomfortos lenne mar lakason belul, melyei miatt?. Onyxnal par olyan kritikat olvastam hogy nem eleg hangos bar ez relativ de nyilvan a kategoriajan belul ertik
-
Mr9333
újonc
Sziasztok. 4 hangszoro kozott gondolkoznek. Onyx studio 5 vs Dockin d fine vs JBL Partybox 100 vs House of Marley Bag of Riddim 2... ki melyiket ajanlana es miert? Majdnem mindent probaltam igaz nem max hangeron de nehez a dontes.... fontos lenne a szep eroteljes hangsulyos melyek, es hogy hangos legyen persze szepen is szoljon.... plusz ha hallgatom elmeny legyen es megmosolyogtasson olykor :D . Tenyleg nem tudom melyik lenne a jo valasztas...
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Logitech Z906
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged