Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
Új hozzászólás Aktív témák
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani hosszú üzemidejű bluetooth hangszórót, internetes rádió és zene hallgatásra - vállalható hangzása. Eddig egy Divoom Voombox-Outdoor használtam, de az akkumulátor teljesen meghalt.
TribitAudio XSound Go-t néztem, ez jó lehet, vagy van esetleg van hasonló teljesítményű akár olcsóbban is?
Előre is köszönöm az ajánlásokat!
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék egy hangszórót. Az eustockon láttam ezt a típust, Tronsmart Element BEAM.
[link]
Itt a fórumon nem nagyon láttam róla infót. Az hogy van egy hangulatfénye megtetszett, de ha ebben az ársávban van jobb hangzású, akkor le tudna mondani róla. Külföldi rendelés is lehet.Előre is kösz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Bitcoin topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest