Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
padzso
tag
válasz
Krill77 #1486 üzenetére
Hvg, közmédia= egykutya! Ok, leközlő, de a cikk pontatlan, tipikus töltelék írás, ami semmire sem jó, illetve egy valamire mégis: félreértésekre.
A problémám a ponyvaújságírással van, ami minden tényszerűséget nélkülöz és "Józsikám, van egy üres féloldalam, hevenyéssz már rá valami tartalmat" elven készül.
Itt befejeztem, jócskán OT-ba csúsztam már! Béke velünk! -
padzso
tag
válasz
Krill77 #1466 üzenetére
Úgy érzem, halvány fogalmad sincs, hogyan működik egy töltésvezérlő. Attól, hogy valami 100%-ra feltölt, nem kell kapkodni a töltőről, hisz a töltés leáll és nem fog 99-100% között ugrálni.
Ha a használati utasítás nem említi, hogy nem használható töltés közben, akkor miért ne lehetne "zenélni vele" míg a hálózaton lóg? Ha a vezérlő és az akksi becsületesen összerakott darabok, sokat fog bírni, ha "óccsó", akkor a kímélő bánásmód is olyan, mint halottnak a csók. -
-
padzso
tag
JBL Flip3, csak ajánlani tudom. Szép hangzásképe van, rádió, laptop élettelibb megszólaltatásához tökéletes. Nem olcsó, kb. 20e Ft-ért jutottam hozzá, de az a középkategória, amit ha egyszer megvesz az ember sokáig fogja használni.
Előtte Bush N16 volt, átcímkézett, generikus, kitudja még hányféle más néven árult bt hangszóróm volt. Na annak se íze, se bűze nem volt. Igaz csak 6e Ft-ért vesztegették, arra jó, hogy telefonhangszóró pótlék legyen, de hallva a JBL-t, háát, érdemes kissé többet áldozni rá, ha már az ember valami értelmeset akar.
Nem azt mondom, hogy ez az überhifi, a non plus ultra, hanem egy eléggé talpraesett, hordozható bt hangcucc.
(Viszont valami tartó jóljönne az kólásdoboz formához!)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest