Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Karácsonyra kaptam egy Proda márkájú bluetooth mikró hangszórót, Proda-S10. A terméket nem találom a neten, csak ezt a képet, a hozzávaló a leírás elég szegényes. 3 W-os, 5 órás üzemidő, TF kártya támogatás, van rajta mikrofon, no meg a bluetooth, amely 10 m hatótávja van. Illetve az van még ráírva, hogy Aux jack-et is támogatja. Ennek nagyon megörültem, van egy Sandisk Clip Sport mp3 lejátszóm, és nem mindig szeretem fülhallgatóval zenét hallgatni, van rajta jó pár giga zene. A gond az, hogy nézegetem, nézegetem a hangszórót és csak nem találok rajta jack bemenetet. Helyette B tipusú mini-USB, amelyre rá van írva DC5V/AUX.
Kérdésem, hogyan tudnám megoldani bluetooth nélküli mp3 lejátszómat összekötni a hangszóróval. A TF kártyával próbáltam bedugni, lejátsza a zenét, de rémes a hangszóró gombja, jobb lenne, ha a zenét a lejátszóról állítanám be.
Vegyek egy B-type Mini-UB to Jack vezetéket, vagy nem jönne be? Ebay-en biztos van, de egy hónap, míg megjön...
Valakinek már volt hasonló problémája és meg is oldotta? Lehetőleg ne kelljen áramforrá hozzá, hogy működjön a rendszer.Előre is köszönöm a választ!
No meg Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest