- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1815 üzenetére
Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, nem tudom, hogy más hasonló hangszórók hogyan szólnak.
Van egy halk hangerőn eléggé hallható alapzaja (ha közel hajol az ember). Ezt bluetooth és jack kábel kapcsolatnál is ugyanúgy hallottam.
Basszus számomra kielégítő, közép az hiányzik szerintem, magas van.
Rosszabbra számítottam.Nézd meg azt a videót, amit privátban említettem. Talán okosabb leszel.
Még egy negatívum:
Nincs töltőfej a csomagban, csak egy USB kábelt adnak, amit hogy milyen árramforrásba dugsz, már a te dolgod.
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1813 üzenetére
Proda PR-750
Semmilyen összehasonlítási alapom nincs, ezért teljesen szubjektív, amit írok:
Tetszik:
- minőségi hatása van
- oké a hangzása
- van benne rádióNem tetszik:
- ha módot váltok, állandóan leordítja a hajamat mikor bemondja, hogy éppen mit választottam. Ezt nem lehet sem hallkítani, sem kikapcsolni. Erre minden bekapcsolásnál is fel kell készülni.
- a rádió része meglehetősen fapados, annyit tud, hogy végigszkennelni az adókat, és elmenti őket sorban. Ezen a sorrenden változtatni nem lehet, és manuálisan sem lehet hozzáadni csatornát. Ha nem talált meg valamit, akkor kikeresem kézzel, és úgy hallgatom. Menteni nem tudom.
- a kis kijelző, a 3 db party led (vagy mi ez) nem kikapcsolható.
- a hozzá adott manuál nevetséges. Nagyon hülyén tartalmazza azt a minimális infót is.Bluetooth, jack kábel lejátszást próbáltam eddig, illetve a rádiót. A többi funkciót nem (lejátszás pendrive-ról és sd kártyáról). USB-n keresztül tölti a telefont.
-
IG55
senior tag
Üdv!
Proda PR 308-ról vagy PR 750-ről mit lehet tudni, megérik az árukat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest