Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz
Makszimusz #9316 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Érdekes, hogy sokan dicsérik a t6 maxot, de legalább annyian fikázzák.
A mobilarena teszt sem húzta le, bár a túl sok basszust kiemelték ők is és hogy nagyobb helyekre ajánlott.
Ez alapján igazodjon el az ember...
Pedig a homepod jellegű formája megfogott...
Köszi a tippeket, körülnézek és meglátjuk.Mindezzel csak az a baj, hogy egyre kevesebb a normális, objektív teszt ami alapján eldönti a vevő, hogy mit vesz. Mindenki fizet lassan mindenkinek.
Btw ha a bw-as3-ról van valakinek infója még az megírhatná, hogy miféle kutya az. Echte t6 max, vagy gatyába rázott kiadás? Elég új cuccnak tűnik, nem sok infó van róla, ezért kérdezem.
A marketing anyagban a tronsmarttal ellentétben nem emelik ki a hatalmas basszust, inkább a clear soundot.
Ha itthon még nem nagyon vett senki lehet le kéne tesztelni
Egy videós tesztet láttam róla, ott fülessel hallgatva nem rossz, de mostmár a fene tudja -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszóró kategóriában keresgélek és kérem a segítségetek.
Alin a tronsmart t6 max-ot találtam, amit rendkívül dicsérnek minden hazai videóban, de itt rákeresve nem sok jót olvastam.
Pedig tetszene a nagy akksi, az erős basszus, nagy hangerő.
Láttam, hogy hasonló terméke van a Blitzwolfnak is, bw as3, ez ugyanaz mint a t6 max, vagy javított verzió lehet (a 60-70watt eltérés miatt kérdezem)?
A Blitzwolfnak van a bw as2 cucca is, ez mennyire lehet ajánlott? Kisebb az akksi, gyengébb papiron.Illetve ebben az árban mi lehet ajánlott?
Semmi extrára nem kell, medence mellett meg kártyapartikon kis összejöveteleken szólna a spotify, youtube. Nem szól klasszikus zene, inkább elektronikus, tuc-tuc és hasonlók.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged