- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz
Makszimusz #9316 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Érdekes, hogy sokan dicsérik a t6 maxot, de legalább annyian fikázzák.
A mobilarena teszt sem húzta le, bár a túl sok basszust kiemelték ők is és hogy nagyobb helyekre ajánlott.
Ez alapján igazodjon el az ember...
Pedig a homepod jellegű formája megfogott...
Köszi a tippeket, körülnézek és meglátjuk.Mindezzel csak az a baj, hogy egyre kevesebb a normális, objektív teszt ami alapján eldönti a vevő, hogy mit vesz. Mindenki fizet lassan mindenkinek.
Btw ha a bw-as3-ról van valakinek infója még az megírhatná, hogy miféle kutya az. Echte t6 max, vagy gatyába rázott kiadás? Elég új cuccnak tűnik, nem sok infó van róla, ezért kérdezem.
A marketing anyagban a tronsmarttal ellentétben nem emelik ki a hatalmas basszust, inkább a clear soundot.
Ha itthon még nem nagyon vett senki lehet le kéne tesztelni
Egy videós tesztet láttam róla, ott fülessel hallgatva nem rossz, de mostmár a fene tudja -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszóró kategóriában keresgélek és kérem a segítségetek.
Alin a tronsmart t6 max-ot találtam, amit rendkívül dicsérnek minden hazai videóban, de itt rákeresve nem sok jót olvastam.
Pedig tetszene a nagy akksi, az erős basszus, nagy hangerő.
Láttam, hogy hasonló terméke van a Blitzwolfnak is, bw as3, ez ugyanaz mint a t6 max, vagy javított verzió lehet (a 60-70watt eltérés miatt kérdezem)?
A Blitzwolfnak van a bw as2 cucca is, ez mennyire lehet ajánlott? Kisebb az akksi, gyengébb papiron.Illetve ebben az árban mi lehet ajánlott?
Semmi extrára nem kell, medence mellett meg kártyapartikon kis összejöveteleken szólna a spotify, youtube. Nem szól klasszikus zene, inkább elektronikus, tuc-tuc és hasonlók.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest