- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #3198 üzenetére
Igazából az érdekelne, hogy filmnézéshez szokta-e valaki használni laptop mellé. Jelenleg egy JBL Charge 3-at használok többek között erre is,de kímélni akarom az akksiját, ezért kellene valami amiben nincs. Ami még szóba jöhet márkán belül az a Soundstick Wireless, de ott már sok a kábel, és helyem sincs nagyon, ráadásul elég régi modell, régi Bluetooth szabvánnyal.
-
Heyman
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincs otthon Harman Kardon Aura/Aura Studio hangszórója? Lenne pár kérdésem -
Heyman
aktív tag
válasz
runner 125 #776 üzenetére
Nekem Charge3 van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Max hangerőn se torzít, az akksi ideje brutál, ahhoz képest, hogy mekkora egész jó basszusa van, na és persze lehet vele tölteni a telót is. Filmeket is ezzel szoktam nézni a laptop hangszórója helyett, számomra nagyon jó vétel volt.
-
Heyman
aktív tag
Hali, tervezem egy JBL Charge 3 beszerzését, esetleg valakinek van valami tapasztalata, hogy milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest