Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Az UPS most is alkotott egyébként. Múlthéten csütörtökön rendeltem meg a boom2-t. Vele párhuzamosan egy liberty4-et is. Sőt, ha úgy nézzük, azt hamarabb pár perccel. Külön kellett rendelnem, mert úgy jött ki jobban a kupon. A boom2 meg is érkezett hamar. Rá következő hét kedden. A kis fülest valahol elkavarták, mert jött az e-mail a soundcoretól, hogy nem vettem át. Hiába hívtam a UPS-t, semmit nem tudtak mondani. Aztán csütörtökön hazafele munkából, belebotlottam a lépcsőre ledobva. Se értesítés, se telefon, se semmi. Vicc a UPS. Szerencsére megérkezett, sértetlenül és másnak sem tetszett meg a doboz az utcából
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való 
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való