- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Krill77 #4112 üzenetére
Egyes, leülhetsz!
Megvettem, 25€-t használtan. Kicsi, vízálló, és bőven vállaható a hangja arra, amire használni fogom (zuhany alatt, kerben, biciklitúra, haverokkal éneklés tábortűznél). Van egy nagy Xiaomim és mellé egy csomó minőségi audio cuccom. Tudom, mi a jó hang, és tudom, hogy mi kell nekem.
-
krisztianAMG
senior tag
JBL Clip2-n tényleg nem lehet a hangerő gombokkal számot léptetni, vagy csak én vagyok béna?
-
krisztianAMG
senior tag
Jelenleg a nagyobb Xiaomi melett egy BlitzWolf BW-F2-t használok, aminek kerestetik az utódja. A víz-, por- és ütésállóságát szeretem, a külleme is rendben van, viszont iszonyat alapzajos, nagyjából két hét alatt le is meríti önmagát, és nagyon hiányzik róla az SD kártya slot is.
Ezen alapján keresgélve jutottam el a Remax RB-M15-höz.Esetleg valakinek tapasztalat? Vagy ez még nagyon új modell?Esetleg hasonlókat tudnátok még ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest