Hirdetés
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
sziasztok, olvasgattam az utolso X hozzaszolast, szeretnek vasarolni egy bluetooth hangszorot, neztem ezt a Tronsmart Element T6-t, amit elottem par hozzaszolassal valaki emlitett, ilyen hengeralakura gondoltam, kb. meretben is ez a megfelelo, lehet esetleg picivel nagyobb, de ne sokkal...es olyan 20 ezer forintot szannek ra maximum, hangja legyen minel jobb, akksi jo ha kibir par orat...belfoldi vasarlas garanciaval az idealis, de kulfoldi is beleferhet ha annyival jobb az ar-ertek arany...gyakorlatilag bluetoothon keresztul telefonrol zenehallgatasi cellal hasznalnam, ha van usb bemenet vagy microsd foglalat benne, az meg jobb...FM radio abszolut nem szukseges...mit javasoltok? melyik tipusokra szukul le a kinalat ha ezekre van szuksegem? koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest