- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
sziasztok, olvasgattam az utolso X hozzaszolast, szeretnek vasarolni egy bluetooth hangszorot, neztem ezt a Tronsmart Element T6-t, amit elottem par hozzaszolassal valaki emlitett, ilyen hengeralakura gondoltam, kb. meretben is ez a megfelelo, lehet esetleg picivel nagyobb, de ne sokkal...es olyan 20 ezer forintot szannek ra maximum, hangja legyen minel jobb, akksi jo ha kibir par orat...belfoldi vasarlas garanciaval az idealis, de kulfoldi is beleferhet ha annyival jobb az ar-ertek arany...gyakorlatilag bluetoothon keresztul telefonrol zenehallgatasi cellal hasznalnam, ha van usb bemenet vagy microsd foglalat benne, az meg jobb...FM radio abszolut nem szukseges...mit javasoltok? melyik tipusokra szukul le a kinalat ha ezekre van szuksegem? koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest