Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam nektek nagyobbra váltás motion boom-ról kerti zenehallgatás, illetve alkalmanként kertiparty témában.
A hordozható hangszórókról kicsit eltekintve elkezdtem nézelődni aktív hangfalak között. Nemrég volt alkalmam meghallgatni a jbl partybox encore essential hangzásvilágát és teljesen megfogott.
Az egyetlen problémája nekem, hogy a relatíve kicsi az aksi kapacitása, 4500mah. Ez a gyakorlatban kb 4 óra zenehallgatást jelentett nagy hangerőn minden feature max-on. A nagyobb testvérénél, a 110-nél még rosszabb a helyzet, ott 2500mah.. Arányaiban akkor max hangon 2 órát szólna? Miért ilyen kicsi az aksi kapacitásuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest