- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
BT-s hangszóróhoz nem kell semmiféle adapter, épp ez benne a lényeg.
Ha azonban már van egy komolyabb hangrendszered, rendes erősítővel és vezetékes hangfalakkal, akkor ahhoz van a Philips, vagy a Logitech 10ezer ft körüli BT adaptere, mert egy RCA, vagy optikai kábelen keresztül ebből is BT rendszert varázsolhatunk.
Én nagyon befürödtem vele, mert ezzel kezdtem, vagyis megvettem a Philips BT adaptert, hogy majd mekkora nagy dolog lesz a házimon spotify-t, meg rádiót kényelmesen, tabletről, notiról hallgatni. Aztán rá pár hétre megvettem a Pure Jongo 3-at, ami meg kilőtte a házimozit is, mert mindig kéznél van, mindig abban a szobában van, ahol én vagyok a tablettel vagy a notebookkal, és amilyen csöndes hangerőn zenélgetek mostanában esténként, arra is bőven tökéletes, így okafogyottá vált számomra a nagy rendszeren való BT-s zenehallgatás...
(akár el is adhatom a Philips BT adaptert, ha gondolod)
-
migabi24
nagyúr
Hát nem tudom én nem adnék ennyit egy ilyen cuccért, mióta kibeleztem a jbl go-t és rájöttem, hogy a hangszóróval hogy le van butítva a tudása, álmomba se gondoltam volna, hogy az a kis szar képpes meghajtani a nagy álló jamo hangfalamat, úgyhogy szereztem egy kis házimozis hangfalat, ráfabrikáltam a kis go-t és eladtam a fipp 3-at mert szarabul szól mint ez a filléres tákolmány, azóta beleástam magam a témába és kiderült ilyen modulokat pár ezresért lehet rendelni kínábol, szóval ha valaki ért hozzá fillérekből olyat csinál amilyet csak akar
-
csaszi72
senior tag
Megnéztem én is, körülmények adottak(YT, fejhallgató) Magas és közép tartományban valóban jobbnak hallatszik(Sennheiser füles). Mélyben, dinamikában, térszerű hangzásban viszont nem. HK se szép de legalább különleges
KMC meg nem.
Külföldi hi-fi magazin szerint a KMC reivállisa inkább a JBL Rumble.
Meghallgatnám élőben
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest