- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
GGMM M4] anyaghasználatban sokkal minőségibb
A GGMM M4 digitális hangszórók kiváló minőségű bőrhatású borítással vannak ellátva. A borítás alatt nagy sűrűségű MDF-ből (fa) készült vázban helyezkednek el a karbonszálas hangszórók melynek köszönhetően alacsony szinten tartható a torzítás és telt mélyhangokra képes.
Viszont a minőségibb, nem műanyag ház kialakítás miatt, bár hordozható nehezebben és ugye nem vízálló. Ha ilyesmi kell és fontos az úgymond hátizsákos hordozhatóság akkor a másik.
GGMM M4 hátrányai a szoftver legalábbis androidra, nincs távirányító és ugye már nincsen olyan jó árban
Vedd figyelembe azt is melyik design tetszik, a retro minőségibb hifi design vagy a modernebb letisztultabb egyszerűbb design. -
milu
aktív tag
Én elfogult vagyok a Dockin termékekkel (mert nekem is az van, azaz a Dockin Cube párban) ezért a válaszom:
Dockin D Fine+-ra adom a voksomat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest