Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz mjani1172 #9115 üzenetére

Kíváncsivá tettél. Tudnál dobni egy(-két) link-et ezzel kapcsolatban?
    Szvsz. a legjobb megoldás, ha ezt a felhasználó döntheti le. Nincs annál idegesítőbb (tudom, volt hozzá szerencsém), hogy emelnéd a hangerőt, de akkor jössz rá, hogy a "rendszer" rossz végén vagy (pl. a telefon van a kezedben, amin a média hangerő már ki van max.-olva)
    Visszatérve a beállíthatóságra. Erre bizony egy normális Android rendszeren (ellentétben pl. bizonyos Emui verziókkal) erre van lehetőség. Alapból ez a "fícsőr" - mármint a hangerő szinkron - minden telefonon be kellene, hogy legyen kapcsolva, és vagy a "developer options"-ben - vagy olyan gyártóknál, akik figyelnek erre - a gui-n kikapcsolható kellene, hogy legyen.
    Az pedig, hogy ezt néhány esetekben érdemes kikapcsolni - vagy, hogy bizonyos gyártók, bizonyos esetben nem is engedélyezik - az szégyen a szabványra v. annak implementálhatóságára nézve.
    Az egy újabb izgalmasabb kérdés, hogy miért nem lehet a média v. bluetooth hangerőt sokkal kisebb / finomabb lépésekben állítani. Szerintem mindenki járt már úgy, hogy - főleg a hangerő skála elején - az egyel alacsonyabb hangerő még kevés a következő pedig már sok.
    Erre eddig én csak root-olt eszközök esetén találtam megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák