Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mjani1172 #9115 üzenetére
Kíváncsivá tettél. Tudnál dobni egy(-két) link-et ezzel kapcsolatban?
Szvsz. a legjobb megoldás, ha ezt a felhasználó döntheti le. Nincs annál idegesítőbb (tudom, volt hozzá szerencsém), hogy emelnéd a hangerőt, de akkor jössz rá, hogy a "rendszer" rossz végén vagy (pl. a telefon van a kezedben, amin a média hangerő már ki van max.-olva)
Visszatérve a beállíthatóságra. Erre bizony egy normális Android rendszeren (ellentétben pl. bizonyos Emui verziókkal) erre van lehetőség. Alapból ez a "fícsőr" - mármint a hangerő szinkron - minden telefonon be kellene, hogy legyen kapcsolva, és vagy a "developer options"-ben - vagy olyan gyártóknál, akik figyelnek erre - a gui-n kikapcsolható kellene, hogy legyen.
Az pedig, hogy ezt néhány esetekben érdemes kikapcsolni - vagy, hogy bizonyos gyártók, bizonyos esetben nem is engedélyezik - az szégyen a szabványra v. annak implementálhatóságára nézve.
Az egy újabb izgalmasabb kérdés, hogy miért nem lehet a média v. bluetooth hangerőt sokkal kisebb / finomabb lépésekben állítani. Szerintem mindenki járt már úgy, hogy - főleg a hangerő skála elején - az egyel alacsonyabb hangerő még kevés a következő pedig már sok.
Erre eddig én csak root-olt eszközök esetén találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Dacia topic
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged